gebelik tarihi

aynı süreci yaşıyoruz:) bakalım ne olacak, nasıl çıkacak. hakkınızda hayırlısı olsun<3

aa epey ilginç olmuş sizin de. Allah sağlıkla kavuştursun:)
İnşallah canim hakkımızda hayırlısı olsun sabırla bekliyoruz ♥️🌼🎈

Evet ilk şubat 10da gittim çıkmadı hatta doktor bana adet söktürücü verdi ben hamile olmadığıma inanıp korona 2.doz aşımı oldum sağlıkçıyım 😅
Canım ya ben cumartesi gününden beri ıdrar testinde silik çizgi görüyorum pazartesi kanda baktrdm HCG 18 çıktı elimde idrar testi olunca koyulaşma varmı diye takip edeyim dedim cumartesi çizgi neyse salı da bugünde o siliklikte sence kimyasalmi yani koyulasmasi gerekmezmiydi😔daha öncede kayiplarim var aynı seyleri yaşamak istemiyorum bugünde kan verecem ama korkuyorum bu arada ağrım falan kanamam yok

Canım ya ben cumartesi gününden beri ıdrar testinde silik çizgi görüyorum pazartesi kanda baktrdm HCG 18 çıktı elimde idrar testi olunca koyulaşma varmı diye takip edeyim dedim cumartesi çizgi neyse salı da bugünde o siliklikte sence kimyasalmi yani koyulasmasi gerekmezmiydi😔daha öncede kayiplarim var aynı seyleri yaşamak istemiyorum bugünde kan verecem ama korkuyorum bu arada ağrım falan kanamam yok
Valla onu bilmiyorum ama kan verebilirsiniz 2 güne bir aynı yerdr aynı saatte kan verseniz daha net olur

merhaba, test yaptırdınız mı acaba?
Yaptırdım canım sabahtan öğlen ağrım başladı regli oldum akşama sonuç çıktı negatif 🤣🤣🤣 biontech aşı olmuştum ben o etkiledi diye düşünüyordum gerçekten öyleymiş hayırlısı bu ayda boşuz yine 🤣🤣🤣🤣

Back
X