- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
İnşallah canim hakkımızda hayırlısı olsun sabırla bekliyoruzaynı süreci yaşıyoruz:) bakalım ne olacak, nasıl çıkacak. hakkınızda hayırlısı olsun<3
aa epey ilginç olmuş sizin de. Allah sağlıkla kavuştursun:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim hakkımızda hayırlısı olsun sabırla bekliyoruzaynı süreci yaşıyoruz:) bakalım ne olacak, nasıl çıkacak. hakkınızda hayırlısı olsun<3
aa epey ilginç olmuş sizin de. Allah sağlıkla kavuştursun:)
AynenValla tam bir macera gebelik hikayesi kız helal olsunçocuk dünyaya gelmeden ne aksiyonlar gördü desene
![]()
Canım ya ben cumartesi gününden beri ıdrar testinde silik çizgi görüyorum pazartesi kanda baktrdm HCG 18 çıktı elimde idrar testi olunca koyulaşma varmı diye takip edeyim dedim cumartesi çizgi neyse salı da bugünde o siliklikte sence kimyasalmi yani koyulasmasi gerekmezmiydiEvet ilk şubat 10da gittim çıkmadı hatta doktor bana adet söktürücü verdi ben hamile olmadığıma inanıp korona 2.doz aşımı oldum sağlıkçıyım![]()
Valla onu bilmiyorum ama kan verebilirsiniz 2 güne bir aynı yerdr aynı saatte kan verseniz daha net olurCanım ya ben cumartesi gününden beri ıdrar testinde silik çizgi görüyorum pazartesi kanda baktrdm HCG 18 çıktı elimde idrar testi olunca koyulaşma varmı diye takip edeyim dedim cumartesi çizgi neyse salı da bugünde o siliklikte sence kimyasalmi yani koyulasmasi gerekmezmiydidaha öncede kayiplarim var aynı seyleri yaşamak istemiyorum bugünde kan verecem ama korkuyorum bu arada ağrım falan kanamam yok
Bugün verecem bakalım pek umudum yokValla onu bilmiyorum ama kan verebilirsiniz 2 güne bir aynı yerdr aynı saatte kan verseniz daha net olur
Öyle demeyin ilk benimde yavaş yavaş arttı Allah büyük İnşaAllah istediğiniz gibi bir sonuç olurBugün verecem bakalım pek umudum yok
İnşallah canım nasıldı artışınÖyle demeyin ilk benimde yavaş yavaş arttı Allah büyük İnşaAllah istediğiniz gibi bir sonuç olur
%60 artıyordu tam iki katı artmadıİnşallah canım nasıldı artışın
merhaba, test yaptırdınız mı acaba?İnşallah canim hakkımızda hayırlısı olsun sabırla bekliyoruz![]()
Yaptırdım canım sabahtan öğlen ağrım başladı regli oldum akşama sonuç çıktı negatifmerhaba, test yaptırdınız mı acaba?
Yaptırdım canım sabahtan öğlen ağrım başladı regli oldum akşama sonuç çıktı negatifbiontech aşı olmuştum ben o etkiledi diye düşünüyordum gerçekten öyleymiş hayırlısı bu ayda boşuz yine
![]()