- 1 Temmuz 2025
- 31
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi zeynepliva
Arkadaşlar merhaba daha önce burada birkaç kez konu açmıştım testlerimi atmıştım o zamanlar negatifmiş fakat şuan 5 haftalık gebeyim size belirtilerimi yazmak istedim çünkü çünkü bende sizler gibi bir kelimeden umutlanıyordum ve mutlu oluyordum inancım artıyordu
Kısaca anlatmak gerekirse belirtilerim şöyleydi
Gebeliğimi öğrenmeden bir ay önceki reglimden 2 gün önce şekelenme yaşadım ve o Ay regl oldum sonra öğrenmeden 2 hafta önce karnımda kahverengi çizgi oluşmuştu ve çok şaşırmıştım sonrasında sağ göğsümden süt geldi 2 gün birkaç damla şeklinde sonrasında da adetim gecikti 6. Gün hamile olduğumu öğrendim umarım bu belirtileri yaşayıp bir mesaj arayan hemcinslerime umut olurum Allah isteyen herkese nasip etsin
Kısaca anlatmak gerekirse belirtilerim şöyleydi
Gebeliğimi öğrenmeden bir ay önceki reglimden 2 gün önce şekelenme yaşadım ve o Ay regl oldum sonra öğrenmeden 2 hafta önce karnımda kahverengi çizgi oluşmuştu ve çok şaşırmıştım sonrasında sağ göğsümden süt geldi 2 gün birkaç damla şeklinde sonrasında da adetim gecikti 6. Gün hamile olduğumu öğrendim umarım bu belirtileri yaşayıp bir mesaj arayan hemcinslerime umut olurum Allah isteyen herkese nasip etsin