Gebelik tecrübesi olanlar bakabilir mi?

Ahh ne dogru dedin uykular haram zaten 3ten 4 ten önce uyumak ne mümkün:) valla ben krem ve yağ işini pek düzenli yapmadim sadece göbeğime sürüyorum catlicaksa catliyor deniyo hep doğumdan hemen sonra mı çatladın yoksa zayıflarken mi oluştu acba

Ben 37 haftalıkken dogum yaptım. Göbeğimin iki tarafında da çok minik birer çatlağım var sadece. Gününü bekleseydi muhtemelen baya artardı.
Bacak ağrıları bende çok oluyordu. Dediğiniz gibi sırt üstü 2 dk uzansam yerimden kalkamıyordum. Dogum yapalı 9 ay olmasına ragmen hala sırt üstü yatınca kalkmaya korkuyorum Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Maden suyu veya magnezyum takviyesi aldıgım zaman nispeten azalıyordu. Sağlıkla alın kucagınıza inşallah

amiiinnnn teşekkür ederim galiba doktor boşuna maden suyu iç demiyor magnezyum acısından herhalde ..34 .haftaya girdim henüz çatlamadım son haftalarda ce ee yapcak sanırım:)
Belli olmaz şimdiye kadar olmadıysa sonra da olmaz ya da az olur. Bir de genetik bu çatlak işi annenizde yoksa sizde de olmaz yüksek ihtimal.

Doğuma 3 hafta kala çatladım ben. Hiç bir şey yokken iki üç gün içinde harita gibi oldum

Iciyorum kalsiyum magnezyum hatta ismi osteozinc. Ya ama normalde agrım yok ayakta durayım tüm gün sıkıntı yaşamıyorum ne zaman sırt üstü uzanayım işte bitiyorum doğrulamıyorum anlayamadim gitti
Bel fitigi var mi? Yada belki bilmiyorsunuz ama fitik olabilirsiniz , o sirt ustu yatinca yasadiginiz agriyi fitik yapar , bebegin agirligindan dolayi hamilelikte hissediyor olabilirsiniz yada hamilelikte fitik olusmus olabilir

Valla arkada oldugu için nezaman oldugunu bilmiyorım hiç.bence buralara takılma.sağlıkla doğsunda ,hamileliğin şanından der geçersin :)

Merhaba. Sırt üstünde yattığınızda büyük ihtimalle bebeğin ağırlığından omurga sinirlerinize baskı oluşuyordur. Rahimin ağırlığı da (vena cava) damarina baskı uygulayıp tansiyon sorunlarına ve nefes darlığı gibi komplikasyonlara yol açabilir. Onun icin sol tarafinizin üstünde yatıp bacaklarınızın arasına yastık koyun. Baskıyı azaltır rahatlarsiniz.

amin teşekkür ederim :) ayni seyleri yaşamışız gervekten bende korkuyorum ama doğumdan sonra devam etmedi inşallah bu ağrılar ..kacinci haftada çatladınız?

Belli olmaz şimdiye kadar olmadıysa sonra da olmaz ya da az olur. Bir de genetik bu çatlak işi annenizde yoksa sizde de olmaz yüksek ihtimal.
annemde azda olsa var ama ablamda annemden çok var kafam karışıyor:) hayırlısı bakalım

Bel fitigi var mi? Yada belki bilmiyorsunuz ama fitik olabilirsiniz , o sirt ustu yatinca yasadiginiz agriyi fitik yapar , bebegin agirligindan dolayi hamilelikte hissediyor olabilirsiniz yada hamilelikte fitik olusmus olabilir
Evet internette okumuştum bunu ortopediye gitmem gerek ama korkuyorum yaa fitik der diye yüzleşmek zor geliyor şuan.fitik hamilelikte oluşuyormuş dediginiz gibi aslında belirtilerde uyuyor doğumdan sonra devam etmemesini ümit ediyorum ederse mecbur gidecem tabi

amin teşekkür ederim :) ayni seyleri yaşamışız gervekten bende korkuyorum ama doğumdan sonra devam etmedi inşallah bu ağrılar ..kacinci haftada çatladınız?
Ağrılar dogum yapar yapmaz geçmişti. Hatta baya şaşırmıştım bende. Hiç geçmeyecek gibiydi çünkü 35 36 haftalar arası çatlamıştım sanırım. Baya düzenli kremler yaglar kullanmama ragmen.. Ama dediğim gibi karnımdakiler dikkatli bakılsa bile görünmez. Ama bacaklarımın iç kısmında çok var. Yapacak bi şey yok. O vücut gitti bi daha gelmez

Aynen söylediğiniz gibi uyuyorum bel ağrısı olmuyor ama nefes darlığı oluyor yinede

Valla dediğin gibi hatta sanki bundan sonraki ömrümü hep hamile olarak geçirecekmişim gibi hissediyorum artık acaba benim akibetim ne olcak :) Allah evlatlarımıza sağlık versin napalim

Aynen canim başka türlü sevemeyiz zaten sevimsiz çizgileri:)
Ben arada sezaryen izine çatlaklara bakıp dalıyorum öylece yüzümde hafif bir tebessüm. Çekilen acılar hep unutuluyor tatlı hatıralara dönüşüyor. Sonra velet içerden anneeaaaa del del diye sesleniyor / kapıyı yumrukluyor yanına koşuyorsun uyanip

Ahahah del del e bittim yerim ya inşallah banada o günleri görmek nasip olsun d varsın çatlak olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…