- 27 Kasım 2017
- 389
- 289
- 103
- Konu Sahibi dytsyenhanm
-
Annem hemşire kesin bir dille olsan çıkardı diyor ama sizinki gibi tecrübelerde duyunca insan acaba diyor işteBen bir hafta once yaptigimda negatif diger hafta yaptigimda pozitif çıkmıstı hamile oldugumu oyle anlamistim.
.
Hani olur ya gecikince ilk ihtimal gebeliğe yorarız bu durumu benimkide öyle prezervatif kullandım ona rağmen acabamı diyorum bende gebelik konusunda aynı görüşteyim biraz evliliğin tadını çıkarmak daha mantıklı geliyorO marka ile tecrübem yok ancak adet 5 gün geçiktikten sonra negatif verirse, cidden hamile değilsin demek. Yani pozitif olmasi çook düşük ihtimal.
Ki prezervatif ile korunuyorsaniz, nasil hamile kalma ihtimalin oluyor?
En iyisi adeti beklemek ve jinekologtan randevu almak.
Ve yeni evlilikte daha henüz bebek yapmayin. En az 1-2 yil bekleyin. Evlililiğin tadini çikarin. Bebek çok büyük bir stress faktörü çünkü.
Ama ben adetim gecikmeden test yapmistim cunku hamilelik belitileri vardi. Ilk yaptigimda negatif ciksa da hamile oldugumu hissediyodum. Sizin adetiniz geciktgii halde test yapmissiniz o sonuca gore testin dogrulugunu bilemiyorum boyle duzensiz adet dongunuz icin doktora basvurdunuz mu?Annem hemşire kesin bir dille olsan çıkardı diyor ama sizinki gibi tecrübelerde duyunca insan acaba diyor işte
Başvuracağım sanırım artık ama genel olarak hep bir mevsim geçişinde stresli mutsuz olduğum süreçlerde başıma geliyor bu durum evlilikle birlikte yerine oturur derken iyice karıştı Anlam veremiyorum:)Ama ben adetim gecikmeden test yapmistim cunku hamilelik belitileri vardi. Ilk yaptigimda negatif ciksa da hamile oldugumu hissediyodum. Sizin adetiniz geciktgii halde test yapmissiniz o sonuca gore testin dogrulugunu bilemiyorum boyle duzensiz adet dongunuz icin doktora basvurdunuz mu?
*
Korunuyoruzda biz bu arada buna rağmen risk varmıdır gidip yaptırsammı acaba kan testiniBenim 2 gebeliğimde de idrar testinde çıkmadı. Bence kan testi yaptırmadan adet söktürücü kullanma. Bu arada testleri de adetim in gecikmesinin 5.günü filan yaptım.
Git yaptır bence özel lab 50 TL alıyor, sağlık ocağı bedava yapıyor. Özel lab. Da 2 saate sonuç çıkar. Hormonlar yavaş yükselince bazen çıkmıyor. Ve hiçbir koruma yöntemi yüzde yüz garanti vermiyor bilimsel olarakKorunuyoruzda biz bu arada buna rağmen risk varmıdır gidip yaptırsammı acaba kan testini
Benimde 17 18 yaslarimda adet dongum cok dengesizdi hatta 1sene adet gormemistim doktora gittim doktora yumurtaliklarin temiz demisti adet sokturucu bir ilac vermisti oyle sonra kendiliginden duzene girdi insallah sizin kide duzene girerBaşvuracağım sanırım artık ama genel olarak hep bir mevsim geçişinde stresli mutsuz olduğum süreçlerde başıma geliyor bu durum evlilikle birlikte yerine oturur derken iyice karıştı Anlam veremiyorum:)
Umarım kısa zamanda düzelir :)Benimde 17 18 yaslarimda adet dongum cok dengesizdi hatta 1sene adet gormemistim doktora gittim doktora yumurtaliklarin temiz demisti adet sokturucu bir ilac vermisti oyle sonra kendiliginden duzene girdi insallah sizin kide duzene girer
Bir kaç gün daha bekleyip olmazsa gidip baktırayım artık kısmetGit yaptır bence özel lab 50 TL alıyor, sağlık ocağı bedava yapıyor. Özel lab. Da 2 saate sonuç çıkar. Hormonlar yavaş yükselince bazen çıkmıyor. Ve hiçbir koruma yöntemi yüzde yüz garanti vermiyor bilimsel olarak
idrar testi doğru sonuç vermeye bilir hamileliğin ilk haftalarında.adet düzensizliğinizin sebebine baktırmanız gerek hem hamilelik varmı yokmu hemde bunun için dr görünmenizde fayda olacaktır.adet söktürücü yollarına duruma göre karar verirsiniz.hormon bozukluğunuz varsa hayıt tohumu etkili aslan pençesi civan perçemi bunların çayıda adete etkili.Hanımlar merhaba lafı uzatmadan anlatacağım yaklaşık 1 yıldır regl düzenim bozulmaya başladı 1 gecikmeler 2 gün erken olmalar 3 5 gün gecikmeler hatta 1 hafta gecikmeyi gördüğüm oldu tam düzene bindim derken bu ay yine bir gecikme yaşadım 5 gün gecikince pekte bir belirtim olmayınca şüphelendim eşim test yapmamı önerdi aldı geldi oncomed marka testle idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi görünüyor evliliğimiz daha çok yeni olduğu için bizde henüz karar veremedik çocuk isteyip istemediğimize sizce bu teste güvenmelimiyim hamile olsam kesin çıkarmıydı çift çizgi olarak ve son olarak hamile olmadığımı varsayarak sağlam bir adet söktürücü tarifi bilen varmı yoksa bu hormon dengesizliği bana kafayı yedirtecek bu Arada dip not geçiyorum korunma yöntemi olarak prezervatif kullanıyoruz
Kan vererek net olarak öğrenebilirsiniz.Hanımlar merhaba lafı uzatmadan anlatacağım yaklaşık 1 yıldır regl düzenim bozulmaya başladı 1 gecikmeler 2 gün erken olmalar 3 5 gün gecikmeler hatta 1 hafta gecikmeyi gördüğüm oldu tam düzene bindim derken bu ay yine bir gecikme yaşadım 5 gün gecikince pekte bir belirtim olmayınca şüphelendim eşim test yapmamı önerdi aldı geldi oncomed marka testle idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi görünüyor evliliğimiz daha çok yeni olduğu için bizde henüz karar veremedik çocuk isteyip istemediğimize sizce bu teste güvenmelimiyim hamile olsam kesin çıkarmıydı çift çizgi olarak ve son olarak hamile olmadığımı varsayarak sağlam bir adet söktürücü tarifi bilen varmı yoksa bu hormon dengesizliği bana kafayı yedirtecek bu Arada dip not geçiyorum korunma yöntemi olarak prezervatif kullanıyoruz
Ben adetime bir gün vardi test yaptım diğerinde 5Hanımlar merhaba lafı uzatmadan anlatacağım yaklaşık 1 yıldır regl düzenim bozulmaya başladı 1 gecikmeler 2 gün erken olmalar 3 5 gün gecikmeler hatta 1 hafta gecikmeyi gördüğüm oldu tam düzene bindim derken bu ay yine bir gecikme yaşadım 5 gün gecikince pekte bir belirtim olmayınca şüphelendim eşim test yapmamı önerdi aldı geldi oncomed marka testle idrar testi yaptım negatif çıktı tek çizgi görünüyor evliliğimiz daha çok yeni olduğu için bizde henüz karar veremedik çocuk isteyip istemediğimize sizce bu teste güvenmelimiyim hamile olsam kesin çıkarmıydı çift çizgi olarak ve son olarak hamile olmadığımı varsayarak sağlam bir adet söktürücü tarifi bilen varmı yoksa bu hormon dengesizliği bana kafayı yedirtecek bu Arada dip not geçiyorum korunma yöntemi olarak prezervatif kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?