Gebelik tedavisi

Over

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
72
12
18
28
Kızlar selam ben bir buçuk yıldır evliyim ve ilk zamandan beri hiç korunmadık şu ana kadar hiç hamilelik olmadı. Bebek istediğimiz için geçenlerde doktora gittim. Kontroller sonucunda herşeyin normal olduğunu söyledi ve klomen ilaç verdi adetimin 5. gününden itibaren 5 gün kullanmamı söyledi fakat araştırdığımda bunu alan herkese doktor çatlatma iğneside vermiş ama bana vermedi sadece ilacı kullandım ilk ayım bu. Acaba iğne de gerekli mi çok soru oluştu kafamda. Tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum

Kızlar selam ben bir buçuk yıldır evliyim ve ilk zamandan beri hiç korunmadık şu ana kadar hiç hamilelik olmadı. Bebek istediğimiz için geçenlerde doktora gittim. Kontroller sonucunda herşeyin normal olduğunu söyledi ve klomen ilaç verdi adetimin 5. gününden itibaren 5 gün kullanmamı söyledi fakat araştırdığımda bunu alan herkese doktor çatlatma iğneside vermiş ama bana vermedi sadece ilacı kullandım ilk ayım bu. Acaba iğne de gerekli mi çok soru oluştu kafamda. Tecrübesi olanlardan cevap bekliyorumm
Merhaba bende letu kullandım ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum gebelik oluşmadı ama 2. Ayımda yumurtalarım aşırı uyarıldığı için doktor iğne vermedi kontrole gittiğinizde yumurtalarınız hakkında bilgi verdimi 🌸

Merhaba bende letu kullandım ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum gebelik oluşmadı ama 2. Ayımda yumurtalarım aşırı uyarıldığı için doktor iğne vermedi kontrole gittiğinizde yumurtalarınız hakkında bilgi verdimi 🌸
Evet yumurtalıkları da herhangi bir sorun olmadığını söyledi fakat birçok kişi bu ilaçla çatlatma iğnesi de kullanınca acaba bana neden vermedi diye düşündüm

Benimde klomen +letu ile tedavi gerçekleştirildi yumurtalıklarımin çok fazla oluştuğu için ovitrelle vermeyecegini söyledi adet dönemime kadar döllenme sürem varmış

Back
X