Kaçıncı dakika da çift çizgi çıkmıştımerhaba iyi haftalar bol bebişli günler dilerimbenim yumurta çatlamamın üzerinden 16 gün geçti. Ayın 11inde erken gebelik testimde çift çizgi görmüştüm. Yarın kan testi vereceğim, bugün emin olmak için predictor express (erken olan değil 1 dakikada sonuç veren) bir de normal kaset test aldım. Kaset test resmen negatif çıktı, diğerinde silik çizgi görünüyor çok korktum artık çok yoruldum.. sizce yarın kan testinde nasıl bir sonuç bekliyor beni. Bu şekilde testlerde farklı sonuçlar gören anneler oldu mu?
ama erken gebelik değil , hızlı test diye aldım, gününde yapılan, kutusu sarı olan bak ekliyorumKaset test daha yüksek değerleri gösterir. Diğeri erken gebelik daha küçük değerleri gösterir. Bence ondan dolayı
hemen 1. dakikada çıktı.Kaçıncı dakika da çift çizgi çıkmıştı
Yani bazı testler sıkıntılı olabiliyor kan vermeden bundan emin olamazsınız malesef bugün verseydiniz kanhemen 1. dakikada çıktı.
eşime söz vermiştim salıya kadar bekleyeceğim diye de , hayal kırıklıkları ile dolu bir süreç hiç sormayın. erken bazı şeyleri öğrenmek de yoruyor işte böyle beni.. yarın sabah 9.30 aile hekiminden randevu aldım. sonrasında tabii 2 gün sonra tekrardan vermem lazım süreç takibi için.. bakalım sabır diliyorum bol bol, kendime ve hepimize.. aile hekimi sonucu hemen çıkıyor mu aynı gün bilginiz var mıYani bazı testler sıkıntılı olabiliyor kan vermeden bundan emin olamazsınız malesef bugün verseydiniz kan
Erken öğrenmek gerçekten çok sıkıntılı ben adete 6 gün kala öğrenmiştim iki günde birde kan verdim falan zaman geçmek bilmiyor. Aile hekiminde öğleden sonra çıkmıştı benimki .eşime söz vermiştim salıya kadar bekleyeceğim diye de , hayal kırıklıkları ile dolu bir süreç hiç sormayın. erken bazı şeyleri öğrenmek de yoruyor işte böyle beni.. yarın sabah 9.30 aile hekiminden randevu aldım. sonrasında tabii 2 gün sonra tekrardan vermem lazım süreç takibi için.. bakalım sabır diliyorum bol bol, kendime ve hepimize.. aile hekimi sonucu hemen çıkıyor mu aynı gün bilginiz var mı
hadi inşallah benim de öyle olur.Erken öğrenmek gerçekten çok sıkıntılı ben adete 6 gün kala öğrenmiştim iki günde birde kan verdim falan zaman geçmek bilmiyor. Aile hekiminde öğleden sonra çıkmıştı benimki .
Güzel haberlerinizi bekliyorumhadi inşallah benim de öyle olur.
Hemen çektim belki vardır bilmiyorum ki foto çektim sonra attım . Yarın ilk sonucu yazarım burayaKaset testte sanki çok silik çıkmış,ben mi yanlış görüyorum ya da kuruma çizgisi mi
Bende gordum kaset testede silik cizgi varKaset testte sanki çok silik çıkmış,ben mi yanlış görüyorum ya da kuruma çizgisi mi
Cevap verebilir misiniz lütfen anlayan var mı yoksa gidip eczaneye sorayımKızlar bu test bozuk mu enden dalga dalga kırmızılık var boydan çizgi yok ama
idrar fazla gelmiş olabilirCevap verebilir misiniz lütfen anlayan var mı yoksa gidip eczaneye sorayım
Galiba başka bir kaset test aldım onda da negatif ama hala adet olmadım işin garibi bayadır belirtilerim de var hiç böyle olmamıştımidrar fazla gelmiş olabilir
Ben de bu ay önce pozitifi gördüm, sonra negatif gördüm ve regl oldum. Kimyasal gebelik geçirdim. Sizin kaç gün geçtiGaliba başka bir kaset test aldım onda da negatif ama hala adet olmadım işin garibi bayadır belirtilerim de var hiç böyle olmamıştım
Kesin sonuç diyorlar ona. Olma ihtimali kuvvetli baya da güzel çıkmış, kasetleri bi hafta geçince yapın diyor eczacılar. Kanda pozitif görebilirsiniz yani. Bizi de haberdar edin inşama erken gebelik değil , hızlı test diye aldım, gününde yapılan, kutusu sarı olan bak ekliyorum
Evet evet doğru sonucu yakalamış ama ben kimyasal yaşadım ne yazık ki o yüzden önce pozitif çıktı sonra negatife döndü ve regl oldum ne yazık kiKesin sonuç diyorlar ona. Olma ihtimali kuvvetli baya da güzel çıkmış, kasetleri bi hafta geçince yapın diyor eczacılar. Kanda pozitif görebilirsiniz yani. Bizi de haberdar edin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?