- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Kan verdin mi peki kimyasal olduğundan emin misinEvet evet doğru sonucu yakalamış ama ben kimyasal yaşadım ne yazık ki o yüzden önce pozitif çıktı sonra negatife döndü ve regl oldum ne yazık ki
Evet evet verdim kanda 12 çıktı sonra da regl oldumKan verdin mi peki kimyasal olduğundan emin misin
Yaaa. Peki testi yapıp hemen mi verdin? Çok geçmiş olsun.Evet evet verdim kanda 12 çıktı sonra da regl oldum
Cok mersi. Cok test yaptim ya o ara, zaten hep farkli sonuclar cikmisti bi gariplik vardi yani, battan 1 hafta sonra verdim kanYaaa. Peki testi yapıp hemen mi verdin? Çok geçmiş olsun.
Anladım canım Allah sağlıklı hamilelikler versin inşCok mersi. Cok test yaptim ya o ara, zaten hep farkli sonuclar cikmisti bi gariplik vardi yani, battan 1 hafta sonra verdim kan
Amiin en büyük duam buAnladım canım Allah sağlıklı hamilelikler versin inş
Merhabamerhaba iyi haftalar bol bebişli günler dilerimbenim yumurta çatlamamın üzerinden 16 gün geçti. Ayın 11inde erken gebelik testimde çift çizgi görmüştüm. Yarın kan testi vereceğim, bugün emin olmak için predictor express (erken olan değil 1 dakikada sonuç veren) bir de normal kaset test aldım. Kaset test resmen negatif çıktı, diğerinde silik çizgi görünüyor çok korktum artık çok yoruldum.. sizce yarın kan testinde nasıl bir sonuç bekliyor beni. Bu şekilde testlerde farklı sonuçlar gören anneler oldu mu?
1 gün sonra verdim ve 12 çıktı, sonra değerim düştü ve dr kimyasal gebelik dedi ne yazık ki, bence algılıyor ya sizin kaç gün var hastalanmanızaMerhaba
Acaba bu express testten sonra kan verdiniz mi?
Beta kaçken böyle çizgi çıkardı merak ediyorum. Elimde bu testten var ama açıklamasında beta 50 algılar diyor en az.
Hızlı test olduğu için.
Diğer pembe kutu gibi düşük hassasiyetli değilmiş.
Yapmadım ben de.
Bugün yarın adet olmam lazım bekliyorum.1 gün sonra verdim ve 12 çıktı, sonra değerim düştü ve dr kimyasal gebelik dedi ne yazık ki, bence algılıyor ya sizin kaç gün var hastalanmanıza
bence bugün yapın , bana da yazın hayırlısıyla çift çizgi çıkar güzel olur her şey inşallahBugün yarın adet olmam lazım bekliyorum.
İnşaAllah çok daha sağlıklısı nasip olsun size
12 için fazla koyu çıkmış valla helal olsun :)) gerçekten testlerin arasında en iyi bu marka ama bence tabi.
Testlerim hala gelmedi ya günlerdir kargoda,şaka gibibence bugün yapın , bana da yazın hayırlısıyla çift çizgi çıkar güzel olur her şey inşallah
Bugün geldi miTestlerim hala gelmedi ya günlerdir kargoda,şaka gibiyapamıyorum test,elim kolum bağlı
Adetim geldi maalesefBugün geldi mi
hayırlısı olsun ne diyelim bizim her ayın 15 günü beklemekle, diğer 15 günü dua etmekle geçiyor zatenAdetim geldi maalesef
Aynen öylehayırlısı olsun ne diyelim bizim her ayın 15 günü beklemekle, diğer 15 günü dua etmekle geçiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?