- 15 Ağustos 2019
- 30
- 21
- 3
- 36
- Konu Sahibi poncikmeselesi
-
Tebrikler bende miniğimi böyle bir silik çizgiyle öğrendim.Adet olmama 1 gün kala gebelik testi yaptım. Sonucu fotoğraftaki gibi. Ne çok silik ne çok koyu olarak çıktı. Sevinmeli miyim?Zaman zaman şiddetli baş ağrısı, regl dönemindeki gibi karın ağrısı, kokularda hassasiyet ve bel ağrısı yaşıyorum. Kan testi için beklemeli miyim?
Tebrikler bende miniğimi böyle bir silik çizgiyle öğrendim. ☺
Gözün aydın canım çıkmış belli çizgiama çok yenidir bı kaç gün sonra daha koyulaşır . Kanda çıkar ama değer az olursa tekrar kan alıyolar bı kaç gün bekle öyle kan ver bence
tebrikler hamilesinizAdet olmama 1 gün kala gebelik testi yaptım. Sonucu fotoğraftaki gibi. Ne çok silik ne çok koyu olarak çıktı. Sevinmeli miyim?Zaman zaman şiddetli baş ağrısı, regl dönemindeki gibi karın ağrısı, kokularda hassasiyet ve bel ağrısı yaşıyorum. Kan testi için beklemeli miyim?
Tebrikler bence hamilesiniz. Ben de iki gün kala aşağıdaki sonuçla öğrendim. Bugün reglin 2 gün sonrası, tekrar yapıcam bakalım.
Eki Görüntüle 2308126
Bence kesinlikle sevin, hatta çook sevin tatlımİnşallah sorunsuz tamamlar, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Darısı başımıza inşallah.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?