Gebelik test sonucu

poncikmeselesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
30
21
3
36
Adet olmama 1 gün kala gebelik testi yaptım. Sonucu fotoğraftaki gibi. Ne çok silik ne çok koyu olarak çıktı. Sevinmeli miyim?🙏🏻 Zaman zaman şiddetli baş ağrısı, regl dönemindeki gibi karın ağrısı, kokularda hassasiyet ve bel ağrısı yaşıyorum. Kan testi için beklemeli miyim?

Eklentiler

• 383512A7-6D01-4977-BD07-51795C6299F4.webp
    383512A7-6D01-4977-BD07-51795C6299F4.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 294
Adet olmama 1 gün kala gebelik testi yaptım. Sonucu fotoğraftaki gibi. Ne çok silik ne çok koyu olarak çıktı. Sevinmeli miyim?🙏🏻 Zaman zaman şiddetli baş ağrısı, regl dönemindeki gibi karın ağrısı, kokularda hassasiyet ve bel ağrısı yaşıyorum. Kan testi için beklemeli miyim?
Tebrikler bende miniğimi böyle bir silik çizgiyle öğrendim. ☺️

Gözün aydın canım çıkmış belli çizgi 🙂 ama çok yenidir bı kaç gün sonra daha koyulaşır . Kanda çıkar ama değer az olursa tekrar kan alıyolar bı kaç gün bekle öyle kan ver bence

Gözün aydın canım çıkmış belli çizgi 🙂 ama çok yenidir bı kaç gün sonra daha koyulaşır . Kanda çıkar ama değer az olursa tekrar kan alıyolar bı kaç gün bekle öyle kan ver bence

Ben de kan testi yaptırmadan umutlanmak istemiyorum. Bir tane test yaptım. Doğrudur yanlıştır... Doğru olmasını diliyorum🙏🏻 Bir kaç bekleyip kan vereyim🙏🏻 Çok teşekkürler canım🥰🌺

tebrikler hamilesiniz

Bence de beklemene gerek yokdirekkan testi vermelisin..benim sabah yaptığım test silik akşam yaptığım test bayaga köyü çıkmıştı saatler bile etkiliyor

Back
X