Gebelik test sonucu

oztrkzeynp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
42
6
1
26
Bayanlar adetım 9 gün gecıkıyor test yaptım böyle ıkıncı cızgı ne var ne yok hayal mı görüyorum dıyorum bazen aranızda hayali cizgıyı görüp hamıle kalan var mı 9 gün geçti ıyıce bellı olması lazım böylede düşünüyorum

Bayanlar adetım 9 gün gecıkıyor test yaptım böyle ıkıncı cızgı ne var ne yok hayal mı görüyorum dıyorum bazen aranızda hayali cizgıyı görüp hamıle kalan var mı 9 gün geçti ıyıce bellı olması lazım böylede düşünüyorum
Merhaba resmini atarmisin hayal çizgi dediğin testin

Testin yanindami bir at baakilm inşallah vardir

Benimde adetim 9 gün geçti 7 aylik bir bebeğim var bugün test yaptım sonuç bu emin olamadım tabiki p.z
Tesi tekrar test yaptıracağım

Eklentiler

• 20240323_190849.webp
    20240323_190849.webp
    190 KB · Görüntüleme: 88
Öncelikle teşekkür ederim fakat 15 dakika sonra böyle oldu sabaha çizgi net oldu gecerlimidir bilemiyorum
Bence 15dakika çok geç bi süre değil ama bellide olmaz bazen kuruma çizgisi olabiliyor. Kan verin netleşsin o zaman sizde stres yapmazsınız🥰 umarım hayırlı sonuçlar alırsınız 🥰

Bence 15dakika çok geç bi süre değil ama bellide olmaz bazen kuruma çizgisi olabiliyor. Kan verin netleşsin o zaman sizde stres yapmazsınız🥰 umarım hayırlı sonuçlar alırsınız 🥰
Umarım canım şuan için hazır değilim bebeğim 7aylik oldu eşim çok istiyor defalarca söyledim birde sezeryanliyim Rabbım hayırlısını versin inşallah

Umarım canım şuan için hazır değilim bebeğim 7aylik oldu eşim çok istiyor defalarca söyledim birde sezeryanliyim Rabbım hayırlısını versin inşallah
7 aylık bebek hiç emmesin mi eşinize bi sorar mısınız. Ayrıca sezeryanda 2. Bebek beni baya zorladı arası 29 ay olmasına rağmen iyileşme sürecim uzundu. 2 bebeğe eşiniz baksın artık. Hayırlısı

Merhabalar.Adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım testte bir şey göremeyince iç kısmını çıkardım kağıda baktım silik bir şey var gibi geldi bakar mısınız lütfen?
IMG_6699.webp
IMG_6698.webp

7 aylık bebek hiç emmesin mi eşinize bi sorar mısınız. Ayrıca sezeryanda 2. Bebek beni baya zorladı arası 29 ay olmasına rağmen iyileşme sürecim uzundu. 2 bebeğe eşiniz baksın artık. Hayırlısı
Canım vallaha laf anlatamadım yurt dışına yeni geldim bir sene oldu doktor tek gidemiyorum korunamiyorum arabasiz gidilmiyor hic bir yere eşim olmadan kendimi doktora ifade edemiyorum fazla eşim de korunmak için bir hap falan istemiyor doktordan ben bakarım diyor beni düşünmüyor ki😭😭

Back
X