Gebelik test

Sincapxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
5
1
1
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Bütün gebelik üzerine yazıları okudum burada.
Bugün test yaptım iki kez silik t var. Var ile yok arası. Ben 38 yaşindayim eşimden ayrıldım. Ayrıldıktan sonra tekrar bir gorusme yasadim haliyle yine duygusal sözler vs . Ve beraberlik yaşadım. ...
Bu gebelik ise önce korktum olamaz dedim, 4 saat sonra da inş gebeyim diye düşündüm. Bekar anne olarak buyutmek isterim tabiki kafam karmakarışık... Birde tek yumurtam vardi bunun olmasi sanki son sansim gibi... fikirlerinizi almak isterim bu şekil çocuk sahibi olan oldu mu ? Birde gebe miyim daha o da tabi net değil... mucize gibi geldi bu yaşta ve tek yumurta ile ... ( üstteki testte belli süre sonra cizgi olustu. Resimde yok ama)

Eklentiler

• 20190320_143703.webp
    20190320_143703.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20190320_133736.webp
    20190320_133736.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 55
Kız heyecandan 32 tane başlık açmışsın:D
gerçi haklısın ben olsam KK'nın her yerine yazardım:P
Hamilesin canım tebrik ederim nur topu gibi bir evladın olacak.:emir_bebek:

Bu arada direk konu başlığı ve teste bakmışım içerik gözümden kaçmış yeni okudum.
Bu ne cesarettir yiğit ablam beee.
Keşke riske etmeseydin kendini çevre linçine hazır mısın? Eyvah eyvah !..

Kız heyecandan 32 tane başlık açmışsın:D
gerçi haklısın ben olsam KK'nın her yerine yazardım:P
Hamilesin canım tebrik ederim nur topu gibi bir evladın olacak.:emir_bebek:
Yok cnm . Açıyorum olmadi yeni başlik ac diyo :) ilk defa açtım konu ben de uyari geldikce başlik olmadi diye yeniden actim..

Bu arada direk konu başlığı ve teste bakmışım içerik gözümden kaçmış yeni okudum.
Bu ne cesarettir yiğit ablam beee.
Keşke riske etmeseydin kendini çevre linçine hazır mısın? Eyvah eyvah !..
Testte hata olma şansi var mi? Ciddi imkansiz gibiydi. Yani evliyken olmadi boşanınca oldu. Benim etraf ile ilgili düşüncem yok. Sadece ciddi bir karar ve cidden yüzünü görmek istemedigim biri eski eşim onun haberi olmayacak eğer karar verirsem. Bilmiyorum

Eger testi yaptiktan sonra 20 dk icinde ciktiysa bu silik cizgi bence dogrudur test gebesinizdir :)

Testte hata olma şansi var mi? Ciddi imkansiz gibiydi. Yani evliyken olmadi boşanınca oldu. Benim etraf ile ilgili düşüncem yok. Sadece ciddi bir karar ve cidden yüzünü görmek istemedigim biri eski eşim onun haberi olmayacak eğer karar verirsem. Bilmiyorum
Eğer ilişki esnasında korunma olmadıysa hata olma şansı yok denebilecek kadar az..

Ablacım yüzünü görmek istemedğin adamla neden birlikte oldun :( benimde tek yumurtalığım var 3. Bebeğime hamileyim şuanda onunla bir ilgisi yok yani inşallah değilsinizdir babasız çok zordur çünkü tek başına hakkınızda hayırlısı artık :(

Back
X