- 4 Haziran 2021
- 36
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi ayprensess
-
Hayılı olsun görünüyor.Kızlar iyi akşamlar ben dayanamadım test yaptım normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım erken gebelik testim pozitifti şimdi de normal test yaptım sonuç bu şekilde sizce durum ne bakabilir misiniz
Hayırlı olsunKızlar iyi akşamlar ben dayanamadım test yaptım normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım erken gebelik testim pozitifti şimdi de normal test yaptım sonuç bu şekilde sizce durum ne bakabilir misiniz
Teşekkür ederimHayılı olsun görünüyor.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun
Rica ederim kan verin sağlıkla ilerlesinTeşekkür ederim
Verdim aslında ama çıkmadı sonuç inşallah yarın çıkarRica ederim kan verin sağlıkla ilerlesin
Hayirli olsun canim daha cok yeni oldugu icin deger dusuktur saglikla al kucaginaKızlar iyi akşamlar ben dayanamadım test yaptım normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım erken gebelik testim pozitifti şimdi de normal test yaptım sonuç bu şekilde sizce durum ne bakabilir misiniz
Geç verdiyseniz yarın çıkar mutlaka.Verdim aslında ama çıkmadı sonuç inşallah yarın çıkar
sonucunuz kaç çıktı?Verdim aslında ama çıkmadı sonuç inşallah yarın çıkar
Amin Canım inşallahHayirli olsun canim daha cok yeni oldugu icin deger dusuktur saglikla al kucagina
Sabah 9 da vermiştim aslında ama çıkmadı bugün maalesefGeç verdiyseniz yarın çıkar mutlaka.
Henüz çıkmadı inşallah bugün çıkarsonucunuz kaç çıktı?
Sonucum 130.26 çıktısonucunuz kaç çıktı?
Benim de erken gebelik testi, pozitif diğerinde hayali çizgi çıktı reglime 8 gün var ama yumurtlama üzerinden 13 gün geçtiği için test yaptım sabah benim de vardır herhalde değil miKızlar iyi akşamlar ben dayanamadım test yaptım normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım erken gebelik testim pozitifti şimdi de normal test yaptım sonuç bu şekilde sizce durum ne bakabilir misiniz
tebriklerrrrrrrrr sağlıkla gelsinSonucum 130.26 çıktı
Muhtemelen vardır Canım erken gebelik testlerinde yanlış olma olasılığı düşükmüş hayırlı olsunBenim de erken gebelik testi, pozitif diğerinde hayali çizgi çıktı reglime 8 gün var ama yumurtlama üzerinden 13 gün geçtiği için test yaptım sabah benim de vardır herhalde değil mi
Muhtemelen vardır Canım erken gebelik testlerinde yanlış olma olasılığı düşükmüş hayırlı olsunBenim de erken gebelik testi, pozitif diğerinde hayali çizgi çıktı reglime 8 gün var ama yumurtlama üzerinden 13 gün geçtiği için test yaptım sabah benim de vardır herhalde değil mi
teşekkür ederimtebriklerrrrrrrrr sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?