- 18 Temmuz 2019
- 20
- 16
- 88
- 34
- Konu Sahibi ayprensess
-
Teşekkür ederim canımm bu testlerde çıktıysa kanda kesin çıkar diye kan verdim sonuç bekliyorum şimdi bakalım☺Muhtemelen vardır Canım erken gebelik testlerinde yanlış olma olasılığı düşükmüş hayırlı olsun
İnşallah hayırlı haberleri alırsın sen deTeşekkür ederim canımm bu testlerde çıktıysa kanda kesin çıkar diye kan verdim sonuç bekliyorum şimdi bakalım☺
Hayırlı olsun tekrardanSonucum 130.26 çıktı
Hayırlı olsun sizindeKan sonucum çıktı 25.36 yeni sanırım değil mi
Hayır canım 5 in üzerindeyse gebesinKan sonucum çıktı 25.36 yeni sanırım değil mi
Teşekkür ederimHayırlı olsun sizindebat ne zamandı gününüz geçmiymiydi?
8 gün çokmuş erken döllenme olmuş çok yeni o zaman 2 gün sonra kan verip düzenli artışını takip edin sağlıkla ilerlesinTeşekkür ederimReglime 8 gün var daha benim canım
Çok teşekkür ederim inşallah8 gün çokmuş erken döllenme olmuş çok yeni o zaman 2 sonra kan verip düzenli artışını takip edin sağlıkla ilerlesin
Hayırlı olsun erken gebelik belli çizgi silik bi iki güne daha da koyalır rengi onunKızlar iyi akşamlar ben dayanamadım test yaptım normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım erken gebelik testim pozitifti şimdi de normal test yaptım sonuç bu şekilde sizce durum ne bakabilir misiniz
Kan testi yaptırdım sonuç pozitifHayırlı olsun erken gebelik belli çizgi silik bi iki güne daha da koyalır rengi onun
Ya kusura bakmayın dünkü telaştan cevap yazmamışım size çok teşekkür ediyorumİnşallah hayırlı haberleri alırsın sen de
Hayırlı olsun maşallahKan testi yaptırdım sonuç pozitif
Ay çok sevindim kuzum hayırlı uğurlu olsun bi an önce Allah kucağına almayı nasip eder inşallahKan testi yaptırdım sonuç pozitif
Amin inşallahHayırlı olsun maşallahsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin Canım allah razı olsunAy çok sevindim kuzum hayırlı uğurlu olsun bi an önce Allah kucağına almayı nasip eder inşallahbu dönemler dikkat et 3 ayına kadar çokca dinlen
Herkese merhaba ,Kızlar iyi akşamlar ben dayanamadım test yaptım normalde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım erken gebelik testim pozitifti şimdi de normal test yaptım sonuç bu şekilde sizce durum ne bakabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?