- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.899
- 133
- 36
- Konu Sahibi BurcuYengec
-
Hayırlı olsun hamilesinizArkadaşlar selamlar reglime 4_5 gün var daha kaset test yaptım ilk beş dj içinde ikinci çizgi silik çıktı diğer testi de emin olmak için yaptım oda aynı çıktı acaba erken diye mi böyle yorumlar mısınız rica etsem .
Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah öyledirHayırlı olsun hamilesinizyine emin olmak kan verebilirsiniz. Evet erken yaptığınız için silik çıkmış testleriniz.
Bence git kan verÇok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah öyledirson zamanlarda bu dış gebelik kimyasal gebelik çok okudum o yüzden evham yaptım sanırım ama regli günümde tekrarlicam inşallah koyulaşır çizgiler
Ay inşallah canım ya Rabbim isteyen herkese banada tabi nasip etsinHamilesin canım büyük ihtimalle
İnşallah canım inşallah ilk bebekmi olacak inşallahAy inşallah canım ya Rabbim isteyen herkese banada tabi nasip etsin
Aşkım özeller çok para istiyo ya malesef devletlere randevu alınca ancak ama yarın sağlık ocağında kan vericem inşallahBence git kan ver
İnşallah canım inşallah vardır teşekkür ederimHaydi hayırlı olsun sağlıkla insallah
Merhabalar benimde adetime 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim betam 30du hamileydim zaten sonra adetim geçikti sizde kan verinArkadaşlar selamlar reglime 4_5 gün var daha kaset test yaptım ilk beş dj içinde ikinci çizgi silik çıktı diğer testi de emin olmak için yaptım oda aynı çıktı acaba erken diye mi böyle yorumlar mısınız rica etsem .
Yarın sağlık ocağında vericem kuzum inşallah hamileyimdir. Rabbim seninkinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar benimde adetime 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim betam 30du hamileydim zaten sonra adetim geçikti sizde kan verin
Amin canım inş Allah sanada nasip etsinYarın sağlık ocağında vericem kuzum inşallah hamileyimdir. Rabbim seninkinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok canım ya bi tane 10 yaşında kızım var şükürler olsun ama artık ilk defa bebek düşündük 3 aydır korunmuyoruz ama geçen ay adetten 4_5 gün önce lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım ama ikinci gün çok yoğun ve çok sancılı kanamam oldu özele gittim bana yumurta ters çatlamış deyip doğum kontrol hapı verdi bende içmedim çünkü az çok okuyorum belkide kimyasal gebelik yaşadım bilmiyorum şimdide bu ay bu çizgileri gördüm inşallah rabbim hayırlısını versinİnşallah canım inşallah ilk bebekmi olacak inşallah
Amin Allah razı olsun kuzumAmin canım inş Allah sanada nasip etsin
Bunları anlamanın tek yolu kan vermeniz değer artışına bakmanız ama evham yapmayın bence umarım sağlıklı ilerlerÇok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah öyledirson zamanlarda bu dış gebelik kimyasal gebelik çok okudum o yüzden evham yaptım sanırım ama regli günümde tekrarlicam inşallah koyulaşır çizgiler
İnşallah öyle olur ağzın bal yesin diyorumBunları anlamanın tek yolu kan vermeniz değer artışına bakmanız ama evham yapmayın bence umarım sağlıklı ilerler
Kan verince yazarsın darısı benim başımaİnşallah öyle olur ağzın bal yesin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?