Gebelik Testi 2. Çizgi silik çıktı

İnşallah öyle olur ağzın bal yesin diyorum
Kan verince yazarsın darısı benim başıma
Hadi inşallah cnm sende durum nedir varmı bi belirti
Ben 4 aydır düşünüyorum gebelik 2 ay önce gebelik oluştu ama kimyasal oldu sonrasında da enfeksiyon için fitil kullandım ondan yapmadm artk bu aya kısmet bakalm yumurtlama gunlerimdeyim inşallah bu defa sağlıklı bir gebelik tutturabilirim

İnşallah canım Rabbim en doğru zamanı bilir hayırlısını versin inşallah kuzum peki kimyasal nası oldu benimde sanırım geçen ay kimyasal oldu geçen ay adet gününden bi hafta önce kanamam oldu ben yerleşme sandım ama ikinci gün çok şiddetli kanama ve aşırı sancım vardı kasıklarımda adım atamıyodum o derece özele gittim doktor yumurta ters çatlamış dedi ve doğum kontrol hapı verdi bana bende kullanmadım tabi yani yumurta çatladıysa niye doğum kontrol hapı verilirki çok saçma değilmi ben kimyasal yaşadım diye düşünüyorum halıda kullanmadım bu ayda işte böyle çizgiler çıktı adete daha var bakalım yarın kan vericem

Seninki kimyasal değil kuzum kimyasalda adet gecikmesi olur gebelik testlerinde ve kanda pozitif çıkar ama kanda çıkan pozitif değer 2 güne bir artış göstermesi gerekirse düşüşe geçer. Bende 1 hafta gecikmeyle gelmişti kanama kimisinde 3 4 günde kimisinde 9 10 günde gecikmebolur yani değere göre değişir bu. Doktor öyle diyosa vardır bı bildiği ama kimyasal değil yani eminim. Geçmiş olsun sana da inşallah gebelik vardır

Sağol canım damada çok geçmiş olsun ozaman kimyasal değildi benimki çünkü bi hafta erken olmuştum yani doktor yumurta ters çatlamış deyip doğum kontrol hapı verdi onu anlamadım o sancıylada pek bişey soramadım zaten tabi içmedimde hapı bakalım inşallah test pozitif tir yanılmıyorumdur Rabbim hayırlıysa versin kuzum Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmadın

Teşekkür ederim kuzum daha adetine 4 5 gün varmış bide ilk 5 dk da çıktı dedin bence var gebelik umarım güzel haberler alırsın

Teşekkür ederim kuzum daha adetine 4 5 gün varmış bide ilk 5 dk da çıktı dedin bence var gebelik umarım güzel haberler alırsın
İnşallah canım kesinleştirdiğimde yazıcam Allah nasip ederse

Merhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?

Yumurtlamadan 5 gün sonra vermişsin kanı tabiki negatif çıkar daha çok erken bı 10 gün geçmesini beklemen lazim bence biraz daha beklemelisin

Yumurtlamadan 5 gün sonra vermişsin kanı tabiki negatif çıkar daha çok erken bı 10 gün geçmesini beklemen lazim bence biraz daha beklemelisin
Teşekkürler canım hayalet çizgi mi yoksa düşükte olsa bi ihtimal gebelik varmı testte bilemedim yumurtlama üzerinden 6 gün geçti çıkmaması normal herhalde daha değilmi

Teşekkürler canım hayalet çizgi mi yoksa düşükte olsa bi ihtimal gebelik varmı testte bilemedim yumurtlama üzerinden 6 gün geçti çıkmaması normal herhalde daha değilmi
Tabikide çıkmaz zaten birde erken gebelik testi yapmışsın onlar yalancı hayalet çizgi çok cikariyo benimde başıma geldi ordan biliyorum. Dediğim gibi kuzum yumurtlamanın üzerinden bı 10 gün geçmesi lazım testte çıkması için. Ona göre hesapla artk

Evet bende gördüm pembe çizgi var reglin geçtimi peki canm

Evet bende gördüm pembe çizgi var reglin geçtimi peki canm
Geçmedi daha kuzum ayın 13 ü gösteriyor reglme.yumurtlama gününün ertesi gün bel ve kasık ağrım çok fazla oldu.bide baya akıntı oldu geçti.şuan belirtim yok ama çizgi kuruma çizgisimi acaba.bilemedim

Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki insan çok sabırsız oluyo artık testte hayalet çizgi aramaktan kör oluyodum flaşla tutmak ışığa tutmak neler yaptım ama sonunda bende ikinci çizgiyi çok net gördüm insan sabredemiyo ne saat ne gün geçmiyo ya

Bi kaç gün daha bekle istersen ama bu erken gebelik testi de çok pahalı bi kaç tane ucuz testlerden al her gün bi tane ondan dene ben öyle yaptım

Evet canım seninde böylemiydi hamileliğini öğrendipinde çizgin

Evet canım seninde böylemiydi hamileliğini öğrendipinde çizgin
Benim reglime 4_5 gün vardı yaptığımda iki tane kaset test yaptım çok hafif çıktı ikinci çizgi bugün reglime 2_3 gün var tekrar yaptım ve çok net gördüm ikinci çizgiyi ayın 10 unda hastane randevum var netleşmesi için ozamanı beklicem ama çizgiyi gördüm ya şükürler olsun ama sendede var yani erken diye öyle çıkmıştır inşallah öyledir yani biraz bekle gün aşırı test yap bakalım ne olcak haberleşiriz yine burdan bak bugün yaptığım testi atıyorum

Eklentiler

• 16462187980992488391946392549671.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…