Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler de çok fazla yalancı pozitif görenler var başka bir testle deneyin bence hayal kırıklığına uğramayınGölge gören var mı?
Bu testlerle derken her türlü marka aldım ben. 90 tl den 5 tlye kadar ilk defa böyle çıktıBu testler de çok fazla yalancı pozitif görenler var başka bir testle deneyin bence hayal kırıklığına uğramayın
Bende gördüm. İnşallah güzel haberler almanız dileğimleBu testlerle derken her türlü marka aldım ben. 90 tl den 5 tlye kadar ilk defa böyle çıktı
Aslında gecikti ama geç yumurtlama oldu o yüzden bugun bat günü diye hesapladım hayırlısı bakalım ben mi gördüm sadece dedim. Cuma da regl gelmezse tekrar yaparım Bi testBence de var ama gecikmeden sonra tkr deneyin
Çok test yaptım böyle çıkmadı hiç 7dk da çektim bunu. Bugun bat günü. Cumaya kadar gelmezse denerim tekrarEvet ben gördüö inşallah güzel haber alırsınz
İnşAllah Allahım nasip eder banaBende gördüm. İnşallah güzel haberler almanız dileğimle
Hayirlisi insallah benim de 7 gun gecti bugun test yaptim negatif hic adet belirtim yok sadce kremsi akintim ve de arada hafif kasik agrim var sizin kac gun gecikti acabaAslında gecikti ama geç yumurtlama oldu o yüzden bugun bat günü diye hesapladım hayırlısı bakalım ben mi gördüm sadece dedim. Cuma da regl gelmezse tekrar yaparım Bi test
Belirtileriniz nedirAslında gecikti ama geç yumurtlama oldu o yüzden bugun bat günü diye hesapladım hayırlısı bakalım ben mi gördüm sadece dedim. Cuma da regl gelmezse tekrar yaparım Bi test
Benim 9 gün gecikti bu testi yaptım ilk idrarla da değil. 7 gün yaptığımda negatifti. Belki hamile değilim bilmiyorum cuma belli olacak.Hayirlisi insallah benim de 7 gun gecti bugun test yaptim negatif hic adet belirtim yok sadce kremsi akintim ve de arada hafif kasik agrim var sizin kac gun gecikti acaba
9 gün gecikti. Daha dün gögüs ucu hassasiyeti oldu oda hafif. Hafif bel ağrısı. İştah ve yorgunluk ama bunlar olabilr yani. Sadece yumurtlamadan sonra 1 hafta falan sümüksü şeffaf akıntı geldiBelirtileriniz nedir
Inşallah hamilesindir mutlaka sonucu buraya yaaazBenim 9 gün gecikti bu testi yaptım ilk idrarla da değil. 7 gün yaptığımda negatifti. Belki hamile değilim bilmiyorum cuma belli olacak.
İnşAllah 8 aydır istiyorum. Allahım nasip eder insallahInşallah hamilesindir mutlaka sonucu buraya yaaaz
İnşallah canımmİnşAllah 8 aydır istiyorum. Allahım nasip eder insallah
Bu tip çıkan markayı almayın sanki bir fabrika üretiyor da farklı markalar yapıştırıp piyasaya sürüyorlar gibi çok fazla sahte test var yarın başka bir markayla deneyin inşallah koyulaşma görürsünüzBu testlerle derken her türlü marka aldım ben. 90 tl den 5 tlye kadar ilk defa böyle çıktı
Bakalım cuma günü tekrar denerimBu tip çıkan markayı almayın sanki bir fabrika üretiyor da farklı markalar yapıştırıp piyasaya sürüyorlar gibi çok fazla sahte test var yarın başka bir markayla deneyin inşallah koyulaşma görürsünüz![]()