Gebelik testi acil

Medala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
601
454
33
26
Gölge gören var mı?

Eklentiler

• IMG_20240115_190552.webp
    IMG_20240115_190552.webp
    113,4 KB · Görüntüleme: 84
Bu testler de çok fazla yalancı pozitif görenler var başka bir testle deneyin bence hayal kırıklığına uğramayın
Bu testlerle derken her türlü marka aldım ben. 90 tl den 5 tlye kadar ilk defa böyle çıktı

Bence de var ama gecikmeden sonra tkr deneyin
Aslında gecikti ama geç yumurtlama oldu o yüzden bugun bat günü diye hesapladım hayırlısı bakalım ben mi gördüm sadece dedim. Cuma da regl gelmezse tekrar yaparım Bi test

Bende gördüm. İnşallah güzel haberler almanız dileğimle
İnşAllah Allahım nasip eder bana 🙏 regl 9 gün gecikti ama 2 kere yumurtlamam oldu, sonuncusunu hesaplarsam bugün bat günüm gibi bir şey. Gelmezse cuma tekrar yapıcam

Aslında gecikti ama geç yumurtlama oldu o yüzden bugun bat günü diye hesapladım hayırlısı bakalım ben mi gördüm sadece dedim. Cuma da regl gelmezse tekrar yaparım Bi test
Hayirlisi insallah benim de 7 gun gecti bugun test yaptim negatif hic adet belirtim yok sadce kremsi akintim ve de arada hafif kasik agrim var sizin kac gun gecikti acaba

Hayirlisi insallah benim de 7 gun gecti bugun test yaptim negatif hic adet belirtim yok sadce kremsi akintim ve de arada hafif kasik agrim var sizin kac gun gecikti acaba
Benim 9 gün gecikti bu testi yaptım ilk idrarla da değil. 7 gün yaptığımda negatifti. Belki hamile değilim bilmiyorum cuma belli olacak.

Belirtileriniz nedir
9 gün gecikti. Daha dün gögüs ucu hassasiyeti oldu oda hafif. Hafif bel ağrısı. İştah ve yorgunluk ama bunlar olabilr yani. Sadece yumurtlamadan sonra 1 hafta falan sümüksü şeffaf akıntı geldi

Bu testlerle derken her türlü marka aldım ben. 90 tl den 5 tlye kadar ilk defa böyle çıktı
Bu tip çıkan markayı almayın sanki bir fabrika üretiyor da farklı markalar yapıştırıp piyasaya sürüyorlar gibi çok fazla sahte test var yarın başka bir markayla deneyin inşallah koyulaşma görürsünüz 🤲🏻

Bu tip çıkan markayı almayın sanki bir fabrika üretiyor da farklı markalar yapıştırıp piyasaya sürüyorlar gibi çok fazla sahte test var yarın başka bir markayla deneyin inşallah koyulaşma görürsünüz 🤲🏻
Bakalım cuma günü tekrar denerim

Back
X