2 . çizgi var gibi görünüyor awox güvenilir bir marka yanıltıcı olacağını düşünmüyorum bence gebesiniz kan verin netleştirin hayırlısı olsunMerhabalar ben 6 Temmuz kürtaj oldum ve doktorum 2 adet korunmam gerektirdiğini söyledi Pcos hastası olduğum için adet olmam biraz uzun sürdüğü için ekimden itibaren anca korunmasız ilişkiye girdim ve normalde 40 günde bir olduğum için bugün öylesine bir test yaptım olmaz nasıl olsa diye çok belli oluyor mu bilmiyorum ama fotoğraftaki gibi çıktı markası awox ilk gebeliğimi de böyle öğrenmiştim aslında
Testiniz durdukça biraz daha koyulaşır bence yarın ilk sabah saatlerinde deneyin tekrardanMerhabalar ben 6 Temmuz kürtaj oldum ve doktorum 2 adet korunmam gerektirdiğini söyledi Pcos hastası olduğum için adet olmam biraz uzun sürdüğü için ekimden itibaren anca korunmasız ilişkiye girdim ve normalde 40 günde bir olduğum için bugün öylesine bir test yaptım olmaz nasıl olsa diye çok belli oluyor mu bilmiyorum ama fotoğraftaki gibi çıktı markası awox ilk gebeliğimi de böyle öğrenmiştim aslında
Emin olmak için sormak istedim teşekkür ederim2 . çizgi var gibi görünüyor awox güvenilir bir marka yanıltıcı olacağını düşünmüyorum bence gebesiniz kan verin netleştirin hayırlısı olsun
Elimde test var sabah tekrar denerim teşekkür ederimTestiniz durdukça biraz daha koyulaşır bence yarın ilk sabah saatlerinde deneyin tekrardan
Rica ederim siteye yükleyince biraz kalite düşüyor siz gözünüzle baktığınızda ikinci çizgi silikde olsa varsa gebesinizEmin olmak için sormak istedim teşekkür ederim
Rica ederim hayırlısı olsun deneyip buraya da atar mısınız merak ettimElimde test var sabah tekrar denerim teşekkür ederim
Tabi atarım inşallahRica ederim hayırlısı olsun deneyip buraya da atar mısınız merak ettim
Valla benim normalde adetlerim düzensiz Pcos hastasıyım ümitlenemiyorum adet zamanıma aslında bana göre var ama bakalım belkide ben yanılıyorumdur bilemeyiz varsada sağlıcakla ilerlersin sağlıcakla doğsun inşlllah hepimiz için öyleBenimde silik çizgi vardı 2 gün önce bugün regl oldumAwox du benim yaptığımda adet olmazsanız direkt kan verin bence umarım bebiştirr hakkınız da hayırlısı olsun
Bu bu sabah yaptım test sanırım hamile olabilirim ama daha adetim gecikmedi normal şartlarda belki yarın kan testi veririm yada 4 gün daha bekleyip verebilirim eşime söylemedim kan testi sonrası söylemek istiyorumRica ederim hayırlısı olsun deneyip buraya da atar mısınız merak ettim
Merhaba evet hamilesin gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahBu bu sabah yaptım test sanırım hamile olabilirim ama daha adetim gecikmedi normal şartlarda belki yarın kan testi veririm yada 4 gün daha bekleyip verebilirim eşime söylemedim kan testi sonrası söylemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?