Gebelik testi acil

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
Adetim 2 gün geçti dün akşam bi test yaptım ama ilk 5 dk negatifti sabah hala adet olmayınca 2. Testi yapcaktım dun akşamki testte sanki silik bi çizgi daha var. Ama benmi acaba görmek istediğim için görüyorum yoksa çok çok hafif bi çizgi daha varmı

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 1.338
silik çizgi yi goremedim ben canım. Tek çizgi var. Kan tahlili yaptır net sonuç verir.

Kan tahlili yaptır kesin sonuç

Fotoğrafa zoom yapınca çok çok hafif bişey var sanki kan tahlili yaptırın bence kesin sonuç elde edersiniz

Ay gerçekten çok hafifi yakınlaşmadan baktığında acaba ben mi abartıyorum off çok heycanlıyım yaaa

Testi yarım saatten sonra dikkate almayın diyorlar, üstündeki idrar kurudukça renkler bozuluyor izler ortaya çıkıyormuş.

Ay dayanamıcam ben ni hastaneye gidiyim ilk defa böyle bişi yaşıyorum sağlık ocağınamı gitmem lazım yoksa özel hastanede acilden yaptırabilirmiyim

canım negatif gibi.adet zamanı ikinci çizgi silik çıkıyor hormonlardan dolayı.yine de emin olmak için gün sonra tekrarla testini hayırlısı osun inşallah

Ay dayanamıcam ben ni hastaneye gidiyim ilk defa böyle bişi yaşıyorum sağlık ocağınamı gitmem lazım yoksa özel hastanede acilden yaptırabilirmiyim
özelde daha çabuk sonuç çıkar

en az 10 gün olmalı tekrarlamanız için ecz. satılanlar için
ben çizgi göremedim

ertesi güne kalmış test bişey ifade etmez, prospektüsünde yazan bir süre var o süreden sonra renkler bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…