Gebelik testi acil

Sizin de saatler sonra mı çizgi belirmişti?
Yok bak öyleyse hamile değilsin hemen belli olması gerek bi kere bende senin gibi gece yaptım birşey yok sabah bi kalktım aynen senin ki gibi olmuştu yani çizgi var gibiydi ama o sadece alttaki çizginin idrarla ıslanıp sonra kuruyunca belli olmasından ibaret yinede için rahat etsin gidip bi özel hastaneye kan ver sonuçlar hemen çıkar

Cnm kusura bakma ben seni konu sahibi zannettim evet benimkide öyle silik bi pembeydi ama adetime daha iki gün vardı

Hadi kızlar bn çıktım yazarım inş aklımda kalacına napıyım artık yanlışsada deneyim olur bi daha erkenden heveslenmem bişey çıkmassa

Benim de böyle oldu, ilk anda birşey yoktu saatler sonra bu görüntüyle karşılaştım. Hatalıdır diye düşünüyorum çünkü sonra tekrar yaptım negatif.

Eklentiler

• IMAG4501.webp
    4 KB · Görüntüleme: 249
Geç döllenme olabiliyo diyolar burda ama yinede silikte olsa gözükmez mi kk daki testlerde 1 hafta önceden yapipta silik çizgiyi gören bile vardı merak ettim şimdi
benimki de 1 saat sonra cıkmıştı ve 2. kezde de aynı olmustu ama benimkisi tüp bebekti ve transfreden 9 gun sonraydı.dollenme 3 gun onceydi yani 12 gun sonrası oluyor.adet gunu gecince felan silik olmuyor heralde

ben ikinci çizgiyi görmedim
bence birkaç gün sonra tekrar test yapın

Ben göremedim silik çizgiyi fakat kan testi yaptırın kesin sonucu alın
Hakkınızda hayırlısı olsun

Zaman geçtikçe diğer çizgi hafif belirgin oluyor çok deneyip Sabaha kadar beklemişligim var. Hamilelik söz konusu ise aynı anda kırmızı oluyor öyle saniye falan beklemeye gerek kalmıyor

ben de göremedim ama resimde çıkmamış olabilir.
Sen gördüysen vardır çizgi.
Yarın daha netleşmesi lazım.

30 dk dan sonra çıkan çizgi gerçeği yansıtmaz
üstelik çizgi de yok bence..

ben de gördüm çizgi ama çok silik
adet öncesi olsa olabilir de 2 gün geçmiş daha belirgin olmalıydı
inşallah hamilesindir

erken gebelik testleri var iliskiden bir hafta sonnrasina yapiliyor %99 sonuc veriyrms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…