• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi acil

Testin fotoğrafını atar misin merak ettim de

tmm cnm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 245
Cok sevindim hayirli olsun.

Hangi marka test o? Ondan alicam. Dun 11.30dan da dusuktu sonucta ve bir sekilde cikmis.

Bayagi hassas olmali.
Canım bişi soracağım senin imzanda 1 haftalık gebelik yazıyo ama benimde kan değerime göre 1 haftalık çıkıyo ama profil imzamda 4 haftalık çıkıyo nası yanı?

Canım bişi soracağım senin imzanda 1 haftalık gebelik yazıyo ama benimde kan değerime göre 1 haftalık çıkıyo ama profil imzamda 4 haftalık çıkıyo nası yanı?

Canim onu doktorunla gorus.
Ben hamile degilim cunku, ugrasiyorum.
Yanlis bilgi vermiyim.

hayırlı olsun son yolladığınız testte 2.çizgiyi gördüm :)
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

2.testte ben de gördüm çizgiyi hayırlı olsun

gebelik haftası son adet gördüğün tarihin ilk gününe göre hesaplanır da ondan.
4 haftalık hamilesin işte.

Çok teşekkür ederim rabbim herkeze nasip etsin :) hala çok tuhafım testin ismi fortune şimdi baktımda dün gece yaptığım test şu anda tam iki çizgi ... Ee şimdi napcam ben yrn mi gideyim kadın doğuma napcam
2 gün sonra kan testini tekrarla. Şuan kadin doğuma gitsen bile doktor bir şey göremez. Benim adete 5 gün kala değerim 43 tü. Sizin geç döllenme sanirim.

Iyı de hamılelık takvimi nıye ekledin?

Hamıle olduğuna mı karar verdin..

Testin ılk 5 dakıka içindeki goruntusu gerçek sonuctur..

Daha sonraki goruntu testin mutasyona uğramış halidir..

Tam sonuc için illa test yapacaksan sabah uyandığındaki ilk idrarınla yap..ve ilk 5 dak.içindeki goruntusune bak..

Iyı de hamılelık takvimi nıye ekledin?

Hamıle olduğuna mı karar verdin..

Testin ılk 5 dakıka içindeki goruntusu gerçek sonuctur..

Daha sonraki goruntu testin mutasyona uğramış halidir..

Tam sonuc için illa test yapacaksan sabah uyandığındaki ilk idrarınla yap..ve ilk 5 dak.içindeki goruntusune bak..
Kan testi pozitif çikmiş :)

Silik bi çizgi var yakınlaştırınca ama bi kanda baktır

Kan tahlili yaptırdınız mi yoksa evde kendi yaptığınız teste göre mi hamile olduğunuzu anladınız hemen takvim eklemişsin de doktordan kesin bişey duymadan yapmamak sanki daha doğru ya

Kan tahlili yaptırdınız mi yoksa evde kendi yaptığınız teste göre mi hamile olduğunuzu anladınız hemen takvim eklemişsin de doktordan kesin bişey duymadan yapmamak sanki daha doğru ya
Yok burdan aldığım gazla hemen yaptırdım çok şükür pozitif

Cizgiyi bn gördm benmkide silik cikmisti:) hayirlii olsnn

silikte olsa çıkardı bende adetim 2 gün geçince yapmıştım öyle ögrenmiştim dogru sonucu almsk için iki yada 3 saat önce sıvı alımını bırakıp lavaboya gitmemek gerektiğini okumuştum bende o şekilde uyguladım

11,30 daha cok yeni, yeni dollenmis daha hayirlisi olsun saglikla kucakla insallah

Çok teşekkür ederim rabbim herkeze nasip etsin :) hala çok tuhafım testin ismi fortune şimdi baktımda dün gece yaptığım test şu anda tam iki çizgi ... Ee şimdi napcam ben yrn mi gideyim kadın doğuma napcam
Hayırlı olsun canim. Yarın gitsende kadin dogumcu bisey goremez. 2gun sonra tekrar kan verin degerin 2kat artmasi gerekiyor surekli. Kadin doguma da 10gun sonra falan gidin. O zaman keseyi gorursunuz ilk olarak. 11cok düşük bi deger cunku gec döllenme olabilir

Back
X