Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bişi soracağım senin imzanda 1 haftalık gebelik yazıyo ama benimde kan değerime göre 1 haftalık çıkıyo ama profil imzamda 4 haftalık çıkıyo nası yanı?Cok sevindim hayirli olsun.
Hangi marka test o? Ondan alicam. Dun 11.30dan da dusuktu sonucta ve bir sekilde cikmis.
Bayagi hassas olmali.
Canım bişi soracağım senin imzanda 1 haftalık gebelik yazıyo ama benimde kan değerime göre 1 haftalık çıkıyo ama profil imzamda 4 haftalık çıkıyo nası yanı?
gebelik haftası son adet gördüğün tarihin ilk gününe göre hesaplanır da ondan.Canım bişi soracağım senin imzanda 1 haftalık gebelik yazıyo ama benimde kan değerime göre 1 haftalık çıkıyo ama profil imzamda 4 haftalık çıkıyo nası yanı?
2 gün sonra kan testini tekrarla. Şuan kadin doğuma gitsen bile doktor bir şey göremez. Benim adete 5 gün kala değerim 43 tü. Sizin geç döllenme sanirim.Çok teşekkür ederim rabbim herkeze nasip etsin :) hala çok tuhafım testin ismi fortune şimdi baktımda dün gece yaptığım test şu anda tam iki çizgi ... Ee şimdi napcam ben yrn mi gideyim kadın doğuma napcam
Kan testi pozitif çikmiş :)Iyı de hamılelık takvimi nıye ekledin?
Hamıle olduğuna mı karar verdin..
Testin ılk 5 dakıka içindeki goruntusu gerçek sonuctur..
Daha sonraki goruntu testin mutasyona uğramış halidir..
Tam sonuc için illa test yapacaksan sabah uyandığındaki ilk idrarınla yap..ve ilk 5 dak.içindeki goruntusune bak..
Haa iyi ozaman:) hayırlı olsun❤Kan testi pozitif çikmiş :)
Yok burdan aldığım gazla hemen yaptırdım çok şükür pozitifKan tahlili yaptırdınız mi yoksa evde kendi yaptığınız teste göre mi hamile olduğunuzu anladınız hemen takvim eklemişsin de doktordan kesin bişey duymadan yapmamak sanki daha doğru ya
Aa iyi o zaman çok sevindim bazen hayal kırıklığı yasanabiliyoda ondan dedim hayırlı olsunYok burdan aldığım gazla hemen yaptırdım çok şükür pozitif
Hayırlı olsun canim. Yarın gitsende kadin dogumcu bisey goremez. 2gun sonra tekrar kan verin degerin 2kat artmasi gerekiyor surekli. Kadin doguma da 10gun sonra falan gidin. O zaman keseyi gorursunuz ilk olarak. 11cok düşük bi deger cunku gec döllenme olabilirÇok teşekkür ederim rabbim herkeze nasip etsin :) hala çok tuhafım testin ismi fortune şimdi baktımda dün gece yaptığım test şu anda tam iki çizgi ... Ee şimdi napcam ben yrn mi gideyim kadın doğuma napcam