- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bakalım hiç belirtide yok gerçi ama sadece ara ara ufak çaplı mide bulantısı oluyo ama sabah bulantısı gibi degil
2 haftalık gebelıgı nasıl ögrendınız ? kacıncı gun baktınız yada bat tan kac gun önceBen goremedim.
Elinizde test varsa tekrar yapin.
Yoksa da bugun alip yarin ilk idrarla yapin.
nasıl ögrendnzz 1 haftalık gebelıgı =?2. Test negatif gösterio ama zaman geçtikçe değişirmi acaba ?
aman be bernuşum bu kadar merak ediyorsan yap bi test şekerim yaa, sıkma kendinikac gunluk bebek testte cıkar bılgınız varmı bnm yumurtlamanın uzerınden tam 10 gun gectıı bat a bes gun var merak edıorm
cok buyuk ıhtımal hamılesınAkşamüstü yaptım bu testi ve 3 saate yakın olmuştu su içmeyeli. Ilk anda gördüm gölgeyi. Sonra 5 dkda rahatça gördüm. Bu da yaklaşık yarım saatteki hali. Umarım biri görür de yorumlar.![]()
Eki Görüntüle 1781240 Eki Görüntüle 1781240 Eki Görüntüle 1781240
dırek kanda baktr kesın sonucYaaa. Çok şaşkınım. Bi de fotoğrafım üç kere görünüyor galiba. Artık nasıl telaşlandıysam. :) ilk defa çizgiyi gördüm. Hep bembeyazdı bugüne kadar yaptıklarım. Ayyy. Yarın sabahta yapıp işten sonra doktora gidicem. Sonucu yazarım. Inşallah dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim :)
ınsallah sonucu buraya yaz mutlaka hayırlı haberlerle gelırsın ınsTamam :) inşallah olumlu olur :) teşekkür ederim :) :)
Hahaha :) :) çok net olmuş. Inşallah öyledir. Yazıcam zaten kesin sonucu :)Hamilesin:)