Gebelik testi acill ;)

svcncn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
79
27
98
Arkadaslar merhaba . Az once bi gebelik testi yaptim ikinci cizgi konusunda kararsiz kaldim cunku cizgi tam ortada duruyor ;) engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum ne demek simdi bu ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 243
evet canım hamilesin . kan testi ile emin olabilirsin :)) hayırlı olsun

Ayy insallahh yaa ne bilim emin olamadim cizgi hala ortada durup bana bakiyo acaba test gecersiz mi ? Bugune kadar bisyru test yaptim hic birinde boyle bisi gormedim cizginin sadece ortasi var;)) bi tane daha test alicam sanirim belki bozuktur test bosuna heyecan yapmiim simdi ;) bu arada cok tesekkur ederim cevabin icin insallahh soyledigin gibidir ;)

Ayy yerim sizi yaa icim neseyle doldu valla ;) belki daha erken diye yarim cikmistir dimi;)) 2015 bana insallah bebegimi getirir cunku 2014 bitanesini aldi ;( guzel haberlere ihtiyacim var ;))

Ayy yerim sizi yaa icim neseyle doldu valla :KK66: belki daha erken diye yarim cikmistir dimi:KK66:) 2015 bana insallah bebegimi getirir cunku 2014 bitanesini aldi ;( guzel haberlere ihtiyacim var :KK66:)

canım işallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın :)

Ayy insallahh yaa ne bilim emin olamadim cizgi hala ortada durup bana bakiyo acaba test gecersiz mi ? Bugune kadar bisyru test yaptim hic birinde boyle bisi gormedim cizginin sadece ortasi var:KK66:) bi tane daha test alicam sanirim belki bozuktur test bosuna heyecan yapmiim simdi :KK66: bu arada cok tesekkur ederim cevabin icin insallahh soyledigin gibidir :KK66:
Hahaa kızım gebelik testi 1 tane alınmaz bak bu da ders olsun sana :) ama ben söyliyim tecrübeli değilim ama çoook foto gördüm ve görünüşe bakılırsa bebişin olacak :KK71::KK36: hadi bakalım hayırlısı :KK68:

Off insallah oyledir icim kipir kipir oldu valla yaa ;)) bende inanamadim yok test bozuktur diyorum ama sizde boyle cevap verince bana heyecanladim ;) napsam kan testi yaptirsam cikar herhalde en olmadi kesin cozum onu yaptirrriim ;?

Hahaa kızım gebelik testi 1 tane alınmaz bak bu da ders olsun sana :) ama ben söyliyim tecrübeli değilim ama çoook foto gördüm ve görünüşe bakılırsa bebişin olacak :KK71::KK36: hadi bakalım hayırlısı :KK68:

Bi tane almamistim zaten ;)digerini 1 hafta once yaptim dayanamadim e elimde kaldi bi tane ;) bunu da aman yapim elimde kalmasin diye yaptim

Off insallah oyledir icim kipir kipir oldu valla yaa :KK66:) bende inanamadim yok test bozuktur diyorum ama sizde boyle cevap verince bana heyecanladim :KK66: napsam kan testi yaptirsam cikar herhalde en olmadi kesin cozum onu yaptirrriim ;?
Kan testi hemen ardından doktor :)

Back
X