Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi bakabilir misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

xander

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
169
96
13
35
Merhaba ,
Az önce prodictör 6 gün önce yazan erken gebelik Testi yaptım negatif çıktı çöpe atmadan önce içini açayım dedim açtım baktım aşagıda ekte gördüğünüz gibi bi pembe çizgi çıkmış bu genelde oluyo mu yoksa bana mı denk geldi yada bi ihtimal de olsa gebe miyim ? Tekrarlamam gerekiyor mu ? Bat 7 Mayıs
İyi akşamlar ...

Eklentiler

• F3BEF338-CD8E-4B21-87FD-A2A5F76ED4BC.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 487
Evet bende silik gördüm inşallah vardır ama tabi ki tekrarlamanız gerek bence iki gün sonra sabah tekrarlayın koyulaşma olur inşallah

Eger 10 dk sonra ciktiysa kuruma olabilir. Testi yarın takarlayin

Evet bende silik gördüm inşallah vardır ama tabi ki tekrarlamanız gerek bence iki gün sonra sabah tekrarlayın koyulaşma olur inşallah
Teşekkür ediyorum cevapladıgınz içinama kafamı karıştıran o çizginin açtığım zaman iç kısmında çıkması oldu.2 gün sonra tekrar bi test yaparım saolun

Eger 10 dk sonra ciktiysa kuruma olabilir. Testi yarın takarlayin
Negatifi görür görmez açtım iç kısmında gördüm şok oldum bu ay belki 10 kere test yaptım ilk defa bunda böyle bişey gördümtesti tekrarlıcam 2 gün sonra teşekkür ediyorum saolun

Negatifi görür görmez açtım iç kısmında gördüm şok oldum bu ay belki 10 kere test yaptım ilk defa bunda böyle bişey gördümtesti tekrarlıcam 2 gün sonra teşekkür ediyorum saolun
İnşallah gönlünce olur

Bende içini açınca görülen çizgi dikkate alınmasi gereken bı cizgimi diye merak etmişmdir hep.

Hiç cevap gelmemiş ama.

Teşekkür ediyorum cevapladıgınz içinama kafamı karıştıran o çizginin açtığım zaman iç kısmında çıkması oldu.2 gün sonra tekrar bi test yaparım saolun
Ne demek inşallah vardır bu arada herkes 10 dk sonra kuruma çizgisi olabilir diyor kimse testlerin arkasını dikkatlice okumuyo galiba, 10 dakika kimi testte ise 5 dakika içinde sonuçları okuyabilirsiniz yazıyor ve 30 dakika sonrası geçersizdir yazıyor yani 30 dakika sonra çıkan çizgi kuruma olablir, ben gebeliğimi bat a 7 gün kala ilk yesti yaptığımda öğrendim ve 20.dakikada galan çıktı çizgi sonra her gün tekrarladım adetten 1 gün önce de kan verdim sonuç 1120 idi yani ilk yarım saat önemli sonrası geçersiz sizde bi okuyun arkasında yazanları her test farklı olablir ama iki testte de böyle yazıyordu

Amin inşallah canım Merak ettiğim tek konu çizginin içini açtıktan sonra ki kısmında çıkan çizgi o kafamı o karıştırdı bu zamana kadar ilk defa böyle bişey gördüm onun için merak ettim nasip kısmet bakalım pazartesi gününe tekrar bi test yapıcam tabi pazartesiyi bekleyebilirsem

Bende içini açınca görülen çizgi dikkate alınmasi gereken bı cizgimi diye merak etmişmdir hep.

Hiç cevap gelmemiş ama.
İşte bende tam olarak bunun cevabını bekliyorumçok sancım var eğer öyle bi durumla karşılaşıp gebe olan birileri olsa hemen doktorumu aramam lazım

İşte bende tam olarak bunun cevabını bekliyorumçok sancım var eğer öyle bi durumla karşılaşıp gebe olan birileri olsa hemen doktorumu aramam lazım
En iyisi kimseden cevap beklemeye gerek yok
Görseli doktorunuza atın

Suan gebelik gorunmuyor butun testlerin icinde o pembelik oluyor onemli olan c cizgisinim yaninda olmasi o da gorunmuyor malesef tabi dâha erken insallah vardir

Suan gebelik gorunmuyor butun testlerin icinde o pembelik oluyor onemli olan c cizgisinim yaninda olmasi o da gorunmuyor malesef tabi dâha erken insallah vardir
Teşekkür ediyorum saolun bu zamana kadar bütün testlerin içini açtım baktım görmedim böyle bişey bunda görünce acabalara düştüm yarına kan verip en garanti sonucu alırım inşallah

Teşekkür ediyorum saolun bu zamana kadar bütün testlerin içini açtım baktım görmedim böyle bişey bunda görünce acabalara düştüm yarına kan verip en garanti sonucu alırım inşallah
Valla Bu test zaten iyi degil beni 3 defa hayalet cizgiyle umutlandirdi kan verdim negatifti en garanti kan tabiki insallaaaaahh vardir

Valla Bu test zaten iyi degil beni 3 defa hayalet cizgiyle umutlandirdi kan verdim negatifti en garanti kan tabiki insallaaaaahh vardir
Nasip kısmet canım hayırlısı herşeyin içimde pek Ümit beslemiyorum rabbime bıraktım çünkü neyi çok istersem onunla sınanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…