- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Kaçıncı gününde test yaptınız ve böyle çıktıMerhaba ,
Az önce prodictör 6 gün önce yazan erken gebelik Testi yaptım negatif çıktı çöpe atmadan önce içini açayım dedim açtım baktım aşagıda ekte gördüğünüz gibi bi pembe çizgi çıkmış bu genelde oluyo mu yoksa bana mı denk geldi yada bi ihtimal de olsa gebe miyim ? Tekrarlamam gerekiyor mu ? Bat 7 Mayıs
İyi akşamlar ...
6 gün kala yaptım bat 7 Mayıs bugün teste tekrar baktım hala orda pembe pembe duruyoKaçıncı gününde test yaptınız ve böyle çıktı
Bende 6. Günümde yaptım gebelik testi bende de böyle oldu hayali bi gölge belirdi6 gün kala yaptım bat 7 Mayıs bugün teste tekrar baktım hala orda pembe pembe duruyo
Var gibi sizinBende 6. Günümde yaptım gebelik testi bende de böyle oldu hayali bi gölge belirdi
6 günde böyle görününce iğne etkisi diyen varVar gibi sizin
6 gun var benmde yarin yapmayı düşünüyorum erken gebelik testi :)6 günde böyle görününce iğne etkisi diyen varVardır inşallah ama Arafat’ın bu iki düşüncede
Kan testi yaptırdınız mı? Merak ettim6 gün kala yaptım bat 7 Mayıs bugün teste tekrar baktım hala orda pembe pembe duruyo
Kaçıncı gününd
Yok daha yaptırmadım canım yarın inşallahKan testi yaptırdınız mı? Merak ettim
Hayırlı olsun canım gördüm ben kan ver adetine kaç gün varBende 6. Günümde yaptım gebelik testi bende de böyle oldu hayali bi gölge belirdi
Siz bugün yapın belli olmuşsa bende yapayım6 gun var benmde yarin yapmayı düşünüyorum erken gebelik testi :)
Mayıs 6 sı gibi adet olmam gerekiyor cuma kan vericem. Bende rahimde de perde var o sıkıntı Günay gebelik olmazsa onu alıcaz korkuyorum birazHayırlı olsun canım gördüm ben kan ver adetine kaç gün var
İnanamıyorum suan yeni yaptm ve pozitif testim :)Siz bugün yapın belli olmuşsa bende yapayım
Yaptm yeni pozitif :)Siz bugün yapın belli olmuşsa bende yapayım
Yaa çok mutlu oldum ne güzel maşallahYaptm yeni pozitif :)
Hangi testi aldınız bende bugün alıp yarın sabah yapayımYaptm yeni pozitif :)
Günlerimiz aynı ya bi fark hissediyor musunuz vücudunuz da benim ağrı yok vücudumda sizin var mıYaptm yeni pozitif :)
Bel ve kasik agrim var mide bulantim var hafif bu sabah yaptm direk çıktım ben de beklemiyordum ama sevindim, subat ayinda kimyasal gebelik yasadm insallah ayni seyleri yasamamGünlerimiz aynı ya bi fark hissediyor musunuz vücudunuz da benim ağrı yok vücudumda sizin var mı
Nemde ağrı bulantı yok bel ağrım var sadece inşallah olmaz cuma sabahtan kan ver netleşsin benceBel ve kasik agrim var mide bulantim var hafif bu sabah yaptm direk çıktım ben de beklemiyordum ama sevindim, subat ayinda kimyasal gebelik yasadm insallah ayni seyleri yasamam
Bende de rahimde perde var o engel oluyo inşalllah tutar bu kezNemde ağrı bulantı yok bel ağrım var sadece inşallah olmaz cuma sabahtan kan ver netleşsin bence
İnsallah cnmBende de rahimde perde var o engel oluyo inşalllah tutar bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?