- 7 Kasım 2019
- 6.478
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.062
- 198
- Konu Sahibi dualardagizli
-
2 gun sonra cıkabılır :) bebeğin yerlesme suresı var rahme. yerlesınce bhcg salgılıyor. adete ne kadar yakın bakarsan o kadar daha iyi olur. cunku yumurtlama gunun 2 gun ılerı gerı oynasa testte cıkması da 2 gun etkılenr:)Kan testinde çıkar mı şuan olmuş olsa
Predictor early ile adete 6 gün kala pozitif i görmüştüm canım, bulabilirsen o testi alıp deneyebilirsinKızlar gebelik testime bakar mısınız bata 6 gün var daha dayanamadım yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi ben mi yanlış görüyorum ilk 10 dk da çıktı
Ondan geçen ay denemiştim bu ay kargo beklemeyeyim diye bunu aldım . Ama şimdi batı beklicem kendimi tutupPredictor early ile adete 6 gün kala pozitif i görmüştüm canım, bulabilirsen o testi alıp deneyebilirsin
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapınArtımed kaset test
Ben gordum canm var gibi ama henuz erken hemen umitlenme kan ver 2 gunde bir iki kat artisini gozlemle gozun aydin :)Neyse sağlık olsun o zaman ne diyelim başka bahara kaldı
Bende gölge gibi bir şey gördüm işte sma çok ümitlenmedimBen görüyorum gölge gibi
Yaaa çok mutlu etti bunu demeniz bile insallah vardırBen gordum canm var gibi ama henuz erken hemen umitlenme kan ver 2 gunde bir iki kat artisini gozlemle gozun aydin :)
Ben bu testle hamileyim silik bile varsa dikkate al canımBende gölge gibi bir şey gördüm işte sma çok ümitlenmedim
Yarın sabah son bir kaset testim kaldı bakıcam bugün kan vermeye gittim ama geç olmuştu almadılar dahaSabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın
Ayyyy çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsın insallahBen bu testle hamileyim silik bile varsa dikkate al canım
Hiç bilmiyordum bunu evet sabırsız olduğum için . Yarın yumurtam çatlayalı tam 10 gün oluyor ovğlasyon testi ile takip yaptım bu au2 gun sonra cıkabılır :) bebeğin yerlesme suresı var rahme. yerlesınce bhcg salgılıyor. adete ne kadar yakın bakarsan o kadar daha iyi olur. cunku yumurtlama gunun 2 gun ılerı gerı oynasa testte cıkması da 2 gun etkılenr:)
3 gün önce yaptım labodicq markaAyyyy çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsın insallah
Bende yarın tekrarlayacağım siz Battan kaç gün önce yapmıştınız sizinkide benimkine benziyor hangi marka testti
Bende yarın sabah ilk idrarla tekrar bakıcam 5 gün kalmış oluyor bata3 gün önce yaptım labodicq marka
bugun 10. gun.yarın ılk ıdrarla test yap bence :) bi de ovulasyon testıyle de yap. varsa fazladan :)Ovğlasyonumda bu şekilde 16. Gün çatladı yumurtam ben senelerdir hep 14 ü biliyorum
Zaten 6 gun kala hemen cikamaz. Ben 4 gun kala yapmistim 30 dk gecti koyulasti. Herkes kuruma cizgisi dedi ama degildiBen görüyorumda belli belirsiz acaba kuruma çizgisi falan mı hemen çıkmadı sonuç
Yaptım çift çizgi ama t çizgisi yarım çok net değilbugun 10. gun.yarın ılk ıdrarla test yap bence :) bi de ovulasyon testıyle de yap. varsa fazladan :)
Bende yaptım bugün bir tane daha bunda h çıkmadı artık gözlerim çizgi gibi görüyor yani hayal görüyorum kafayı yediöZaten 6 gun kala hemen cikamaz. Ben 4 gun kala yapmistim 30 dk gecti koyulasti. Herkes kuruma cizgisi dedi ama degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?