- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.958
- 598
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Vajinal muayenenin zararı olmaz diye biliyorum ama ben çok erken gitmeme rağmen alttan muayene edilmedim. Seni de etmezlerİnşallah benimde yükselir yarın kadın dogumda kontrolüm var ilk kontrol eger vajinal muayne derse bi zararı olurmu
Peki ultrasonda görmüsmüydü doktor veya ilaç falan yazdımı nasıl geçiyo ilk randevu acabaVajinal muayenenin zararı olmaz diye biliyorum ama ben çok erken gitmeme rağmen alttan muayene edilmedim. Seni de etmezler
Hayır hiç olmadım ondan biraz tedirginlik varyok yahu
rahim ağzına kadar bakıyorlar zaten
daha önce vajinal muayene oldunuz mu?
Cok tşk ederim ve inşallah herşey normaldirCanim sen hamilesin hayırlı olsun
Muhtemelen kan testini verdigin hastanenin cihazinda bi farklilik olabilir o yuzden bu kadar düşük cikmistir.sen baska bi hastanede kan testi ver daha yuksek cikar.hic olmadi 20 30 falan cikar
Evet erken ama değerler yükseliyormuş canım inşallah dahada yükselir gebesindir inşallahBende bugün kan verdim baya bir erken benim adete 10gün var 1.06 çıktı
Evet erken ama değerler yükseliyormuş canım inşallah dahada yükselir gebesindir inşallah
Alttan bakabilir canım, daha çok küçük çünküPeki alttanmı muayne eder yoksa ultrasonla mı ? Alttan pek istemiyorum da
Canımm inşallahh hayırlısıylaİnşallah ilk önce senin güzel haberini alalım sonrada benim
TühAlttan bakabilir canım, daha çok küçük çünkü
Rica ederim Canım, korkma iki dkda bitiyor bi acı falan da yok hiç merak etmeTühhiç alttan muayne olmadım ondan tereddütlüyüm korkuyorum biraz birde kasık agrım var karnımın altı agrıyo hepten geriliyorum cvbın için tsk ederim canım
4,90 kanndegerınde kese gozukmez 5000 olması şazım kı en az kese gozuksunSaglık ocagında dedilerki randevu al folik asit kullanman lazım kafın doguma bi kontrole git görünür kese dedi ama bilmiyorum
O zaman boşuna gitmimmi yarınki kadın dogum kontrolüne ? Kan tahlili mi verim saglık ocağında deger artıyormu diye ne yapmam gerek bilgilendirirmisiniz4,90 kanndegerınde kese gozukmez 5000 olması şazım kı en az kese gozuksun
Sen kontrole gtmgene ne olur nolmaz yada ıcınden gelenı yapta ben uyarım hanı kese yoksa uzulme hamıleysenO zaman boşuna gitmimmi yarınki kadın dogum kontrolüne ? Kan tahlili mi verim saglık ocağında deger artıyormu diye ne yapmam gerek bilgilendirirmisiniz
Tmm gidim o zaman tsk ederim canımSen kontrole gtmgene ne olur nolmaz yada ıcınden gelenı yapta ben uyarım hanı kese yoksa uzulme hamıleysen
Peki yarınki randevuya gitmemin bi anlamı olmicakmı ? Yani ilaç veya birşey veriyomu kese görünmesede ?Benim geçen hafta kanda değer 165 çıktı ama kese görünmedi malum değer düşük olduğundan. Değerleri 2 katı artacak şekilde hesaplayıp kesin görülebilecek tarihi buldu yani kan testinden 10 gün sonraya verdi senin de kese görünmez muhtemelen.
Sizin nasıl geçti randevunuz acaba yani doktor ne yapıyo boşuna gitmiş mi olucamBenim geçen hafta kanda değer 165 çıktı ama kese görünmedi malum değer düşük olduğundan. Değerleri 2 katı artacak şekilde hesaplayıp kesin görülebilecek tarihi buldu yani kan testinden 10 gün sonraya verdi senin de kese görünmez muhtemelen.
Daha cuma günü gidecek doktoraPeki ultrasonda görmüsmüydü doktor veya ilaç falan yazdımı nasıl geçiyo ilk randevu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?