- 26 Ağustos 2017
- 4
- 0
- 1
- Konu Sahibi annemiyimki
-
Yarın sabah tekrarlayacağım 1 tane vardı sadece elimde tekrarlayamadım o yüzdenBence testi tekrarla olada bilir olmayada bilir 1 saat sonra çıkmış.
Umarım öyle değildirTest bozuk canım
Konuyu ben açtım , ben hamileymişim o testte. Aynı şekilde çıktıysa eğer kan ver. Betahcg baktır çıkar.Kızlar sabah testim böyle olmuş ama çok heyecanlandım olabilir mi
İnşallah canım ya öğleden sonra gidicemKonuyu ben açtım , ben hamileymişim o testte. Aynı şekilde çıktıysa eğer kan ver. Betahcg baktır çıkar.
İnşallah canım yaVar varr
Test bozuk dediginiz kisi hamile cikmis o testten sonraki kan testinde demek ki olabiliyor boyle seyler bu kadar kesin seyler yazip karsi tarafin umidini kirmasak keskeTest hozuk kesin.
kafasını karıştırdığım konu 3 tl lik test çok kolay şekilde tekrarlanabilir.Test bozuk dediginiz kisi hamile cikmis o testten sonraki kan testinde demek ki olabiliyor boyle seyler bu kadar kesin seyler yazip karsi tarafin umidini kirmasak keske
bu gun benımde bunun aynısı cıktı. iki gunluk gecıkmem var. ara pembe lekem olmustu. lütfen banada guzel şeyler soyleyin:)Konuyu ben açtım , ben hamileymişim o testte. Aynı şekilde çıktıysa eğer kan ver. Betahcg baktır çıkar.
Sonucunuz ne oldu acabaKızlar testim böyle çıktı sizce test bozuk mu acil lütfen istenilen bir gebelik
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle merhabalar. Adetime 4 gün var göğsümde hassasiyet şişkinlik kasığımda ağrı var. Gebelik testi yaptım testi yaptıktan 1 saat kadar sonra böyle oldu. Renkler dağınık ama iki çizgi var gibi birşey anlamadım. Başına böyle birşey gelen veya tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?