Gebelik testi (çizgi var mı?)

moonlight781

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
37
9
6
26
Arkadaşlar çizgi var mı yok mu yoksa ben kafayı mı yedim? Çok odaklandım ve her yeri çizgi olarak görüyorum sanırım

Eklentiler

• IMG_0286.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 125
Bana da var gibi geldi ama kuruma çizgisi de olabilir, önerim yarın hemen erken gebelik testi yapmanız. Erken gebelik testimde hemen ikinci çizgi çıkmıştı kaset testte bir süre sonra çıkmıştı benim. Erken gebelik testleri daha hassas olduğu için daha iyi gibi geliyor bana.

İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik olabilir benimde testim böyle çıktı kan vericem bende çok heyecanliyim ama kuruma çizgisi olabilir diyorlar senin test hangi marka canim

İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik olabilir benimde testim böyle çıktı kan vericem bende çok heyecanliyim ama kuruma çizgisi olabilir diyorlar senin test hangi marka canim
Artı med benimkisi çok güvenmiyorum buna ama eczanede başka yoktu size de hayırlı sonuçlar dilerim haberleşelim

Aslında erken gebelik yaptım ama onda çizgiyi göremedim :/ kaset testte çıktı sonuç anlamadım hangisi doğru

Benimkide artı med bende konu açtım artı med markasına güvenmeyin yalancı pozitiflik veriyor dediler o yüzden çok umitlenmiyorum

Artı med mi bu marka , bende daha pembe çıktı negatifti çok gücen yok sanki ona umudunu kırmış olmayım da

Bu da erken gebelik testi. Bu da artı med. Bunda hiç bir çizgi göremiyorum ama ben

Eklentiler

• IMG_0288.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 102
Aslında erken gebelik yaptım ama onda çizgiyi göremedim :/ kaset testte çıktı sonuç anlamadım hangisi doğru
Hormonlara göre değişiyor nasıl ve ne zaman çizgi çıkacağı tabiki ve testte sorun da olabilir (ben kanda 2015ken idrar testinde çizgi gördüm) erken gebelik testinde çıkmadıysa pek umutlanmayın derim ama siz yine yarın bi netleşmek için kan testi yaptırın. İdrarda geç çıkıyor hormonlar biliyorsunuz ama kanda hemen çıkar. Testten teste bile fark ediyor, 2 testi yapmadan önceki gün evde tarihi geçmiş test bulmuştum onda direk çift çizgi çıkmıştı ama tarihi geçtiği için emin olamamıştım, farklı bir markaydı diğer kaset testten. Hatta sabah-akşam idrarının bile fark ettiğini söylüyorlar

Bende negati
Regl olmayı bekleyeceğim o halde gidip kan verip negatif sonuç almak istemiyorum çok yıpratıcı bir süreç siz hiç progesteron testi yaptırdınız mı?
Bende negatif sonuç almamak için gitmiyorum erken gebelik testi yaptım onda benimde bir şey çıkmadı bu testten 2 defa yaptım ikisinde de böyle çıktı kafam çok karıştı. Resmini ekliyorum testimin bende yok yaptırmadım o testi canım

Eklentiler

• IMG_20240331_154815.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 98
Tedavi görüyorum tek başıma denesem umutlamam ama yumurtalık takibi ve çatlama takibi yapıldı. Günleri değerlendirdik vs. Doktor kontrolünde olunca daha bir umutlanıyorum hakkımızda hayırlsıı inşallah

Sizinki baya belliymiş. Ben de anlamadım bu erken gebelik testleri neden böyle yapıyor adet beklemek en güvenilir sonuç sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…