- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 18
- 36
- Konu Sahibi kucukmafya123
-
Aslinda gebelik belirtilerimde var ama korkuyorum kan vermeye bundan once kimyasal gebelik gecirdim.yine aynisi olur diye tereddutteyim malesef.birazdaha bekliyim diyorum suan hic lekelenme filan olmadi zaten olursa kimyasal derim artik kimyasal gebeliklerimde boyle oluyor cunku normalde ustune gorme olayini pek yasamiyorum.bir hafta daha beklicem sonra kan testi yaptiricam insallah.esime bile sevinme dedim simdidenMerhaba adetiniz 5 gün gecikti ise direk kan verebilirsiniz bence ..
Canım testler herkeste farklı olabiliyor. Kan vermek en mantıklısı.
Aynen kesinlikle gebelik testleri gercekten insani yaniltabiliyor bu forumda pozitif test atip kan testi negatifi de gordum negatif olup hamile olanida gordum en iyisi bir hafta daha bekleyip kan vermekCanım testler herkeste farklı olabiliyor. Kan vermek en mantıklısı.
Merhaba canim aynen bende gorsum ama bir yandan da hassasiyeti digerlerine gore bi tik daha iyi diyorlar baska testte yapmistim adete bir gun kala prodictor express onda cok silik bi cizgi cikti wex pharma diye onuda o gun yapmistim oda cok siliktiMerhaba artımed yalancı pozitif çıkartıyor, bu sitede örneği bir hayli fazla başka bir marka ile denemenizi öneririm
Canim bugun yapti markasi degisik ama dıpıll gebelik testi sizce varmidir
Tebrikler hamilesin bence cikmiş silik cizgi
Ay cok tesekkur ederim canim insallah dogrudur aksam iki tane daha var farkli markalar onlari da yapicam insallahTebrikler hamilesin bence cikmiş silik cizgi
Bu ucunu bugun yaptim markalari uzerinde yaziyor artimedi saha ilk idrarla yapmama ragmen cok silik digerlerini aksam yaptimMerhaba artımed yalancı pozitif çıkartıyor, bu sitede örneği bir hayli fazla başka bir marka ile denemenizi öneririm
Merhaba hamilesiniz o halde tebrik ederim, muhtemelen geç döllenme ve beta değeriniz 100-200 civarındadır. 2 günde bir kan vererek takip etmenizi öneririm :)Bu ucunu bugun yaptim markalari uzerinde yaziyor artimedi saha ilk idrarla yapmama ragmen cok silik digerlerini aksam yaptim
Aynen canim olabilir pazartesi saglik ocaginda kan vericem insallah burayada yazarim ❤Merhaba hamilesiniz o halde tebrik ederim, muhtemelen geç döllenme ve beta değeriniz 100-200 civarındadır. 2 günde bir kan vererek takip etmenizi öneririm :)
Sonucunuz ne oldu acabaAynı şeyleri bende yaşıyorum canım bir haftadır testlerim aynı hemen çizgi çıkıyor ama koyulaşmıyor
Malesef canım hamile deyilimSonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?