- Konu Sahibi Meltemmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Çizgi kaç dk da çıktıMarkası predictör hemen çektim yapınca ama pek güvenemedim bu hayalet gibi bu testin kendisindemi çıkıyo kafam karıştı 6.5 gün var bata .tabi fotoğrafta zor görünüyor cok dikkatli bakmak gerekiyo
İki dakka sonra gördüm çektimMerhaba canım. Çizgi kaç dk da çıktı
İnce hayalet bi çizgi var ama çok erken yapmışsın. 2-3 gün sonra testi tekrarla, varsa daha net çıkar çizgi.İki dakka sonra gördüm çektim
BEnde öyle düşünüyorum bi tane daha var aynı testtenİnce hayalet bi çizgi var ama çok erken yapmışsın. 2-3 gün sonra testi tekrarla, varsa daha net çıkar çizgi.
Predictor en iyi marka erken gebelik testlerimde, büyük ihtimalle olduğunu düşünüyorum. Perşembe günü yap at buraya bakayım, takipteyimBEnde öyle düşünüyorum bi tane daha var aynı testten
Bence iki gün sonra kaset testle yap onda da çıkarsa kan ver bazen yanıltabiliyorİki dakka sonra gördüm çektim
Canım ben de yaptım bu markayı 5 gün kala Hayali çizgi çıktı. Boş testlerden birini açtım baktım ki o hayali çizgiler testin kendisinde varMarkası predictör hemen çektim yapınca ama pek güvenemedim bu hayalet gibi bu testin kendisindemi çıkıyo kafam karıştı 6.5 gün var bata .tabi fotoğrafta zor görünüyor cok dikkatli bakmak gerekiyo
Benim testimi negatif çıkardı 2 kez. Üstelik geç döllenme de değildi hamileymişim. Hiç güvenmiyorum prodictoraPredictor en iyi marka erken gebelik testlerimde, büyük ihtimalle olduğunu düşünüyorum. Perşembe günü yap at buraya bakayım, takipteyim![]()
ben görüyorum vallaMarkası predictör hemen çektim yapınca ama pek güvenemedim bu hayalet gibi bu testin kendisindemi çıkıyo kafam karıştı 6.5 gün var bata .tabi fotoğrafta zor görünüyor cok dikkatli bakmak gerekiyo
Canm normal kaset test yaptım negatif.bidaha bu testten almam bende fark edip baktım diger teste kendisinde varmış gerçekten o çizgi sanırım hamile deglm ama 6 gün var bakalımCanım ben de yaptım bu markayı 5 gün kala Hayali çizgi çıktı. Boş testlerden birini açtım baktım ki o hayali çizgiler testin kendisinde varertesi gün tekrar yaptım testi bu sefer testin boş halini inceleyip yaptım ekstra ikinci çizgi yok. Günler geçti hamileymişim. Son derece güvenilmez bi marka. Geç döllenme değildim çünkü. Başka markaları kullanın derim
Sonra hangi testle ögrendinizBenim testimi negatif çıkardı 2 kez. Üstelik geç döllenme de değildi hamileymişim. Hiç güvenmiyorum prodictora
Test bozuk tekrar yapılmalıKızlar merhaba gebelik testi yaptım sizce pozitif mi bakar mısınız
Öyle mi diyosunuzTest bozuk tekrar yapılmalı
Dağılma olmuş canım tekrarla testiKızlar merhaba gebelik testi yaptım sizce pozitif mi bakar mısınız
Malesef olabiliyor böyle idrar fazla damlatışmış gibi elinde fazla varsa başka yap istersenÖyle mi diyosunuz![]()
Şuan yok ama teşekkür ederimMalesef olabiliyor böyle idrar fazla damlatışmış gibi elinde fazla varsa başka yap istersen
İnşallah pozitif görürsün yaptığındaŞuan yok ama teşekkür ederim![]()