Gebelik testi hakkında sorular

pineapple1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
19
2
1
30
Erkek arkadasimla gecen cuma gunu iliski yasadik. Iliskiden dort bes saat sonra ella kullanmama ragmen hala suphelerimiz var. Kan testinde kesin sonuclar bir hafta icerisinde cikiyormus diye okudum fakat devlet hastaneleri kan testinde gebelik sonucu durumunda resit olsaniz dahi ailenize haber gonderiyor diye biliyorum. Ozel hastanelerde veya kliniklerde boyle bir durum var midir? Ve gebelik icin idrar testi en erken ne zaman yapilabilir?

ailenize haber verme gibi bi durum söz konusu olamaz he reşit değilseniz onu bilemem ama ben devlet hastanelerinde böyle bişey yapıldığını ilk sizden duydum bildiğim kadarıyla böyle bişey yok. idrar testini adetine bir kaç gün kala yapıp pozitif sonuç görenler var ama bu pek sık rastlanan bi durum değil en kesin sonucu ya özel hastanede kan tahlili ile öğrenirsiniz yada adet gecikmesiyle birlikte evde yaptığınız idara tahiliyle öğrenirsiniz ama tabiki en kesin ve güvenilir sonuç tabiki de kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…