Gebelik testi, HAMİLEMIYIIIM??

Gebelik var mı

• Evet

OY: 2 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

EsraAkxx1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
54
13
3
30
Arkadaşlar gebelik testi aldım böyle sonuç verdi daha sonra ikinci çizgi gözle zor görünür sekilde inceldi fakat bir kaç haftadır göğüslerimde hassaslaşma var mide bulantım, baş ağrım, akıntılarım, kasıklarımda sancı ve batma var. Yorgunluğumu anlatmama kelimeler yetmez sizce hamile olabilir miyim ??
Ihtimal dahi var mı düşünceleriniz benim için önemli ??

Eklentiler

• IMG_20170610_120341_467.webp
    4 KB · Görüntüleme: 341
Bence bu teste idrarınızı fazla damlatmışsınız tekrardan bir test yapın daha iyi

2. Çizgi görülüyor ama çok güvenilir değil bence bir tane daha test alıp yaparsanız sonuç daha iyi anlaşılır hayırlısı olsun inşallah :)

Tabiki var sabah ilk idrarla yapın silikte olsa çıkarsa pazarteai gidip kan verin

Hala inanamıyorum cnm kasık ve bel ağrım var normalmi
Belli bir süre adet olacakmış gibi ağrı olması normal kanama ya da lekelenme olmadığı sürece ama en kısa zamanda dr a gidip netleştir adetin kaç gün geçmişti ya da geçti mi

Belli bir süre adet olacakmış gibi ağrı olması normal kanama ya da lekelenme olmadığı sürece ama en kısa zamanda dr a gidip netleştir adetin kaç gün geçmişti ya da geçti mi
7 gün geçti cnm ama gebelik yok adetim gecikti diye bekliyordum şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…