2. Çizgi görülüyor ama çok güvenilir değil bence bir tane daha test alıp yaparsanız sonuç daha iyi anlaşılır hayırlısı olsun inşallah :)
Adetiniz ne zamandı
Yarın sabah bir test daha yapın
Evet canım bariz bir şekilde pozitif kan tahliliyle kesinleştir hayırlısı olsun inşallah :)Buda benim testim pozitifmiEki Görüntüle 2007252
Hala inanamıyorum cnm kasık ve bel ağrım var normalmiEvet canım bariz bir şekilde pozitif kan tahliliyle kesinleştir hayırlısı olsun inşallah :)
Belli bir süre adet olacakmış gibi ağrı olması normal kanama ya da lekelenme olmadığı sürece ama en kısa zamanda dr a gidip netleştir adetin kaç gün geçmişti ya da geçti miHala inanamıyorum cnm kasık ve bel ağrım var normalmi
İnşallah canımInşallah benimde vardır bebişimm
7 gün geçti cnm ama gebelik yok adetim gecikti diye bekliyordum şaşkınımBelli bir süre adet olacakmış gibi ağrı olması normal kanama ya da lekelenme olmadığı sürece ama en kısa zamanda dr a gidip netleştir adetin kaç gün geçmişti ya da geçti mi
Baya geçmiş direk kadın doğuma git keseyi bile görebilirsin inşallah :)7 gün geçti cnm ama gebelik yok adetim gecikti diye bekliyordum şaşkınım
7 gün geçti cnm ama gebelik yok adetim gecikti diye bekliyordum şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?