Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok sahte pozıtıfler sıpsılık ıncecık cızgı oluyo bu bıldıgın belırgın cızgı kan ver sen =)47 gündür adet olamıyorum. adetim gectikten sonra uc tane evde test yaptım negatif. 7. gün kan testi verdim o da negatif.
kan testinden iki gun sonra doktora gittim ve ultrasonda bakinca polikistiksin hamile kalman cok zor tedavi gerekli adet olmayı bekle dedi.
adet söktürücü, bitkisel çaylar vs kullandim. ip atlayıp durdum adetim bir an once gelsin diye ama bir türlü adet olamıyorum. ki hayatımda hic adet düzensizliği yasamadim.
dün aklima esti ovulasyon testi yaptim yumurtlamayi gosteren T cizgisi kopkoyu oldu. kistten diye düşündüm.
bugun de yine aklıma esti gebelik testi yaptim evde ve saniyeler icinde cift cizgi çıktı.
kan testinden sonra aklimin ucundan dahi geçmedi boyle birsey ama hamile olma ihtimalim var mi yoksa kistlerden dolayı yalanci pozitif mi?
bu durumu yasayan, duyan var mı?
benim gibi polikistik over olup adet gecikmesinde gebelik testinde bu sekilde sahte pozitif çıktı mi testiniz? test görüntüsü nü de ekliyorum.
Gözünüz aydın değeriniz çok güzel sağlıklı gibi duruyor anlamında başına gelmisdi tüp bebek gorusmesine gitti gebelik yok dedi olması zor tedavisiz dendi meğerse hamilemis bir haftasonra ogrendik Tarusal hap ocmisdi kimi doktor sakat olur dedi ama turp gibi doğdu şimdi 12yasindaultrason fotografini ve kan testi sonucumu ekledim. şoktan doktoru dinlemedigim icin suan hicbir fikrim yok ne durumda oldugundan. bileniniz varsa degerime bakarsa cok sevinirim. insallah bir sorun cikmaz boş gebelik vs olmaz![]()
teşekkür ederim benim de oyle sağlıklı sonuçlanir insallahGözünüz aydın değeriniz çok güzel sağlıklı gibi duruyor anlamında başına gelmisdi tüp bebek gorusmesine gitti gebelik yok dedi olması zor tedavisiz dendi meğerse hamilemis bir haftasonra ogrendik Tarusal hap ocmisdi kimi doktor sakat olur dedi ama turp gibi doğdu şimdi 12yasinda
Allahin mucizesi işte. Herkes olmaz dediyi anda Ol diyiverir. Ve hersey deyişir. Sağlikla al kucağina. Kafanin rahatliğinin hamileliye etkisinin bir orneyi daha. Zor olur dedikden sonra.belki de artik hamilelik deyil adet için uğraşmişsin kafa da rahat. Gelişip çatlamiş yumoşun. Hayirli olsun bir dahateşekkür ederim benim de oyle sağlıklı sonuçlanir insallah![]()
aynen dediğin gibi oldu. kisti ogrendikten sonra saddce kistlerden kurtulmak icin bitkisel seyler icip durdum ve adet olabilmek için uğraştim. stres etmenin me kadar boşuna oldugunu anladim nasipte varsa zamani gelince oluyormus. cok teşekkür ederimAllahin mucizesi işte. Herkes olmaz dediyi anda Ol diyiverir. Ve hersey deyişir. Sağlikla al kucağina. Kafanin rahatliğinin hamileliye etkisinin bir orneyi daha. Zor olur dedikden sonra.belki de artik hamilelik deyil adet için uğraşmişsin kafa da rahat. Gelişip çatlamiş yumoşun. Hayirli olsun bir daha
arkasından bunu okumam...çok sevindim gözlerim dolduinanılir gibi degil ama hamileymisim. nöbetçi bi kadin doktoruna gittim kese bile göründü.
ve ben adet gecikmemin yaklaşık onuncu gunu doktora gittim doktor bana polikistiksin hamile zor kalirsin dedi. bugünse hamile oldugumu öğrendim.hayatimin şokunu yaşıyorum suan.
dun yumurtlama testi yapmistim ve T aninda kopkoyu oldu demek ondanmis.
ne diyecegimi bilemiyorum suandaonceki yazdiklarimi okursaniz birkac haftadır gecirdigim süreci size de fikir olur, benim gibi ayni seyi yasarsanız tedbirli olursunuz.
şu mesajına denk gelip okurkenn...47 gündür adet olamıyorum. adetim gectikten sonra uc tane evde test yaptım negatif. 7. gün kan testi verdim o da negatif.
kan testinden iki gun sonra doktora gittim ve ultrasonda bakinca polikistiksin hamile kalman cok zor tedavi gerekli adet olmayı bekle dedi.
adet söktürücü, bitkisel çaylar vs kullandim. ip atlayıp durdum adetim bir an once gelsin diye ama bir türlü adet olamıyorum. ki hayatımda hic adet düzensizliği yasamadim.
dün aklima esti ovulasyon testi yaptim yumurtlamayi gosteren T cizgisi kopkoyu oldu. kistten diye düşündüm.
bugun de yine aklıma esti gebelik testi yaptim evde ve saniyeler icinde cift cizgi çıktı.
kan testinden sonra aklimin ucundan dahi geçmedi boyle birsey ama hamile olma ihtimalim var mi yoksa kistlerden dolayı yalanci pozitif mi?
benim gibi polikistik over olup adet gecikmesinde gebelik testinde bu sekilde sahte pozitif çıktı mi testiniz? test görüntüsü nü de ekliyorum.
Ben bu doktorları anlamıyorum. 31 yaşımdayım tam 10 yıl önce adet gecikmesi yaşadığım için doktora gitmiştim. Bana da aynı şekilde polikistik over olduğumu hamile kalabilmemin çok zor olduğunu ve bunun için tüp bebek yapmam gerektiğini filan söylemişti. Daha evli filan da değildim öğrenciydim. Doktordan çıkınca o yaşımda ağlamıştım kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki. 3 sene önce evlendim çocuğum olana kadar hep o doktorun dedikleri aklımdan çıkmadı boş yere strese girdim. Allaha şükür iki gebelik yaşadım birincisi ilk ayda tutmuştu. 4 aylıkken kaybettim. 2. Si 3. Ayda tuttu. Sağlıkla da doğdu bebeğim çok şükür. Sonradan araştırdım ki polikistik olanların hamile kalma olasılığı diğerlerine göre daha yüksekmiş.. Bizzat yaşadığım için anlattım. Polikistik over sendromu olan arkadaşlar asla umutsuzluğa düşmeyin.47 gündür adet olamıyorum. adetim gectikten sonra uc tane evde test yaptım negatif. 7. gün kan testi verdim o da negatif.