İlk idrarla yap canım geç döllenme değilse çıkar diye düşünüyorum.Merhabalar , adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptım ama akşamüzeri yaptim.. tabiki negatifti. Erken gebelik testi de olsa test yapmak icin erken mi sizce?
Sabah ilk idrarla tekrar deneyecegim , her ay regl oncesi test yapmamaya söz veriyorum yine dayanamıyorummİlk idrarla yap canım geç döllenme değilse çıkar diye düşünüyorum.
Bize de at bakalım. Hakkında hayırlısıSabah ilk idrarla tekrar deneyecegim , her ay regl oncesi test yapmamaya söz veriyorum yine dayanamıyorumm
benim regle 3 gün kala negatif çıkmıştı , sonra adet beklediğim gün akşam test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün 1 gün gecikme beta 34 ile öğrendimBu sabah tekrar test yaptim ilk idrar ile regle 3 gun var
Negatif çıktı umudumu yitirdim gibi şuan gebelik degil regl bekliyorum yani...
Bazi forumlarda okudum regl gunu bile negatif cikip gecikme ile sonrasinda pozitife dönenler olmuş ama umutlanip üzülmek istemiyorum bu ay çok umitliydim
Yaa gerçekten mibenim regle 3 gün kala negatif çıkmıştı , sonra adet beklediğim gün akşam test yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün 1 gün gecikme beta 34 ile öğrendim
benim kalp atışı durdu maalesef bebeği kaybettikYaa gerçekten mibende boyle bir mucizeyi çok istiyorum Allahm nolur beni de senin gibi sevindirsin. Bugün arefe günü hep dua edeceğim kendime ve bebek bekleyen herkese
Adet günleriniz düzenli miydi acaba cok sevindim sizin icinnn
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? bende bu sabah regle 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Regl günü tekrar yaparım gelmezse reglimMerhabalar , adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptım ama akşamüzeri yaptim.. tabiki negatifti. Erken gebelik testi de olsa test yapmak icin erken mi sizce?
Öyle mibenim kalp atışı durdu maalesef bebeği kaybettik, evet adetlerim düzenliydi hep
Ovulasyon testi gibi bi tespitim yok uygulamaya gore takip ediyorum yumurtlama gününden emin değilim o yüzden farkli bir gunde de yumurtlamis olabilirimmYumurtlama gününüzü biliyor musunuz? bende bu sabah regle 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Regl günü tekrar yaparım gelmezse reglim
Umudunu hic bir zaman kaybetme elbet bizde bir gün anne olacağız Rabbim dek düz versin inşallah hepimize bizede bu duyguyu tez zamanda tattırsınYaa gerçekten mibende boyle bir mucizeyi çok istiyorum Allahm nolur beni de senin gibi sevindirsin. Bugün arefe günü hep dua edeceğim kendime ve bebek bekleyen herkese
Adet günleriniz düzenli miydi acaba cok sevindim sizin icinnn
Amin inşallahUmudunu hic bir zaman kaybetme elbet bizde bir gün anne olacağız Rabbim dek düz versin inşallah hepimize bizede bu duyguyu tez zamanda tattırsın
Hiç beklemediğimiz anda olucak inan bana
Merhaba. Bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz. Oğluma hamile kaldığımda adet günü test yapmıştım o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki bir gün önce yapsaydım muhtemelen ikinci çizgi hiç çıkmayacaktı. Şuan benimde adet günüme 4 gün var ama kendimi tutuyorum ikinci çizgiyi görmezsem moralim eminim ki bozulacak. Gerçekten en iyisi gecikmede test yapmak. İnşallah gönlünüze göre olur her şeyMerhabalar , adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptım ama akşamüzeri yaptim.. tabiki negatifti. Erken gebelik testi de olsa test yapmak icin erken mi sizce?
Ya cok ama cok teşekkür ederim hala umudum var oyleyseMerhaba. Bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz. Oğluma hamile kaldığımda adet günü test yapmıştım o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki bir gün önce yapsaydım muhtemelen ikinci çizgi hiç çıkmayacaktı. Şuan benimde adet günüme 4 gün var ama kendimi tutuyorum ikinci çizgiyi görmezsem moralim eminim ki bozulacak. Gerçekten en iyisi gecikmede test yapmak. İnşallah gönlünüze göre olur her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?