Kızlar 13 nisanda evde gebelik testi yapmıştım ve pozitif gördüm’ 18 Nisan yani bu gün kan testi verdim sonuç “245” çıktı. Normal de bu gün hastalığımın ilk günüydü. Sonuç az değil demi yani ne bileyim sonradan kimyasalı gebeliğe dönmez umarım
Kızlar 13 nisanda evde gebelik testi yapmıştım ve pozitif gördüm’ 18 Nisan yani bu gün kan testi verdim sonuç “245” çıktı. Normal de bu gün hastalığımın ilk günüydü. Sonuç az değil demi yani ne bileyim sonradan kimyasalı gebeliğe dönmez umarım
İlk değer bir anlam ifade etmiyor düzenli artması önemli
Benim 3 gün gecikme ile 115 ti mesela idrar testim de evde çok koyu çıkmamıştı gecikmem olmasına rağmen
Üç aylık olduk bile şimdi
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İlk değer bir anlam ifade etmiyor düzenli artması önemli
Benim 3 gün gecikme ile 115 ti mesela idrar testim de evde çok koyu çıkmamıştı gecikmem olmasına rağmen
Üç aylık olduk bile şimdi
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah ya 13 ünde testte yapmıştım negatifti hiç ümidim yok her kasık sancısında hep adet olacağım diye bekliyorum bakalım inşallah sürpriz olur bana
İnşallah ya 13 ünde testte yapmıştım negatifti hiç ümidim yok her kasık sancısında hep adet olacağım diye bekliyorum bakalım inşallah sürpriz olur bana
Kasık sancılarınız normal adetinkinden biraz daha şiddetli oluyor bende öyle oldu. Doktora gitmek için boşuna acele etmeyin derim ben. En azından bir kere daha beta baktırın düzenli artış varsa ultrason için 2 en geç 3 hafta daha bekleyin. Böylece kese var mı bebek göründü mü kalbi atacak mı streslerinden uzak olursunuz♥