Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz gayet normal. Umarım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız. Ben 4 gün gecikmeyle öğrendiğimde 255'ti. Şuan 10+2 olduk bile. ♥Kızlar 13 nisanda evde gebelik testi yapmıştım ve pozitif gördüm’ 18 Nisan yani bu gün kan testi verdim sonuç “245” çıktı. Normal de bu gün hastalığımın ilk günüydü. Sonuç az değil demiyani ne bileyim sonradan kimyasalı gebeliğe dönmez umarım
![]()
Elinizde başka bir kan testi sonucu olmadığı için az çok yorumu yapılamaz burdan. 5 gün önce çok düşük bir değerle de pozitif görmüş olabilirsinizKızlar 13 nisanda evde gebelik testi yapmıştım ve pozitif gördüm’ 18 Nisan yani bu gün kan testi verdim sonuç “245” çıktı. Normal de bu gün hastalığımın ilk günüydü. Sonuç az değil demiyani ne bileyim sonradan kimyasalı gebeliğe dönmez umarım
![]()
İnşallahİlk değer bir anlam ifade etmiyor düzenli artması önemli
Benim 3 gün gecikme ile 115 ti mesela idrar testim de evde çok koyu çıkmamıştı gecikmem olmasına rağmen
Üç aylık olduk bile şimdi
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Haftaya pazartesi doktora gideceğim inşallahElinizde başka bir kan testi sonucu olmadığı için az çok yorumu yapılamaz burdan. 5 gün önce çok düşük bir değerle de pozitif görmüş olabilirsiniz
İnşallah güzel haberi alırsın o kafa stresliki beklemek ,sizi çok iyi anlıyorumBenimde gecikmede bugün 5. Günüm sabah test verdim. Sonuçlar en erken 2 gün sonra oda olmazsa bayramdan sonra![]()
İnşallah ya 13 ünde testte yapmıştım negatifti hiç ümidim yok her kasık sancısında hep adet olacağım diye bekliyorum bakalım inşallah sürpriz olur banaİnşallah güzel haberi alırsın o kafa stresliki beklemek ,sizi çok iyi anlıyorum
Kasık sancılarına normal diyorlarİnşallah ya 13 ünde testte yapmıştım negatifti hiç ümidim yok her kasık sancısında hep adet olacağım diye bekliyorum bakalım inşallah sürpriz olur bana
Evet öyleymiş adet sancısı gebelik sancısına benzermiş burada kızlar hep öyle yazmışlar inşallah benimde gebelik içindirKasık sancılarına normal diyorlarumarım istediğin gibi olur her şey