- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama doğum kontrol hapı kullanıyorumbariz var olarak görünüyor hayirli olsun
Doğum kontrol hapı kullanıyordum amaBaya pozitif bu test kan verin isterseniz. Pozitifte yanlış test pek duymadım
Belki gebelik siz ilaci kullanmadan önce olusmustur ilaci kullanmayi birakin bence ve kan testi yapinKızlar geçen ay 5 gün geçikmem oldu doktora gittim kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi kullandım büğünde rahatsız olduğum için test yaptım böyle çıktı kafam çok karışık
Doktoruma mesaj attım demin ilaçı bırakmamı yarın kan vermemi söylediBelki gebelik siz ilaci kullanmadan önce olusmustur ilaci kullanmayi birakin bence ve kan testi yapin
Bence siz ilacı kullanmadan önce hamile kalfinuzDoktoruma mesaj attım demin ilaçı bırakmamı yarın kan vermemi söyledi
Ben normalde 2 sinde adet olmam gerekiyordu 7sinde 1 gün sürdü doktora gittim kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi eritmek içinBence siz ilacı kullanmadan önce hamile kalfinuz
Bence de ilacı bırakın kan verin. Bize de haber verinDoktoruma mesaj attım demin ilaçı bırakmamı yarın kan vermemi söyledi
ne guzel cift cizgi cikmis insallah bir gun bnde gorurum bu cift cizgiyiKızlar geçen ay 5 gün geçikmem oldu doktora gittim kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi kullandım büğünde rahatsız olduğum için test yaptım böyle çıktı kafam çok karışık
Insallahne guzel cift cizgi cikmis insallah bir gun bnde gorurum bu cift cizgiyi![]()
ama hamilesiniz isteHamile olduğumu öğrenirsem söz veriyorum dua edicem sizin için ama belirtim yok hamile olduğumu sanmıyorum
Mgebelik dusunmuyomuydunuz
anladim cnm ama buyuk ihtimal hamilesin cokta belirgin cikmis yaniDüşünüyordum doktor kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi
M
anladim cnm ama buyuk ihtimal hamilesin cokta belirgin cikmis yani
Doğum kontrol hapını birak yarın kan ver testin pozitif.Kızlar geçen ay 5 gün geçikmem oldu doktora gittim kist olduğunu söyledi doğum kontrol hapı verdi kullandım büğünde rahatsız olduğum için test yaptım böyle çıktı kafam çok karışık
amin cnm saolAllahım yarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hem bana hem size