Gebelik Testi Lutfen Yardim :(

Bildiğim kadarıyla da 0 - 5 hamile sayılmıyor bunun üstündeyse hamilesiniz değer bence 60 larda cikicak zaten zamanla da katlanır. Aynı testi bende yapmıştım zamanında ve aynı şekildeydi goruntu 1,5 hafta sonra da kan testi yaptırdım 248 çıkmıştı 5 haftalikti sanirsam

Ayy insallah cok tesekkur ederim :)

Hayırlısı olsun saglıcakla alın kucagınıza. Bizlerede boyle net net cizgiler görmeyi nasip etsin Rabb'imm :) eşinizn sperm sayısı ve hareketliliği nasıldı. Benim eşimdd varikosel yok ama sperm hareketliliği düşük

Amin insallah pozitif cikar testim ve sizin de gonlunuze gore olsun hersey. Esimin ileri hareketi %5 sperm 1.3 milyon. Proxeed plus e vitamini ve l arginin kullandi. Caksir otu suyu icti polen propolis ve keci boynuzu yedi. Ne kadar etkili oldubilemem ama deneyebilirsiniz isterseniz bunlari.

Ayy cok saol .benim eşimin %30 hareketli 30 milyom spermi var. Ona ragmen 1 kimyasal gebelik dışında olumlu sonuc alamadık

e-nabız diye bir uygulama var sağlık bakanlığının. türkiyede iseniz tabi. Neyse bilginiz yok heralde. Sabaha ne kaldı surada ☺

Evet Turkiye deyim dediginiz uygulamayagiris yaptim ama bugun gittigim hekimligin bile kaydi yok. Insallah tahlilimd dogru sonuc cikartirlar. Yarin ogleni beklemek kaldi :)

Ayy insallah o kadar ihtiyacim var ki guzel bir habere. Peki bu degerler kactan basliyor acaba ben hic bilmiyorum da?

5in üzeri hamile sayılıyor canım.
mutlaka beni haberdar edersin sonuçtan olur mu?
hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…