Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an yapsanız cıkar. Hem ilişkinin üzerinden geçmiş hem de bugün gününüzmüş gelmemiş. Direkt test yapın benceKızlar merhaba 30 mart gecesi(yumurtlama dönemi) korumasız ilişkiye girdim. Kaç gündür gögüslerim şis bir haftadır adet olucam gibi bugün adet günümdü olmadım açık kahve leke geldi sadece bugün test yapıcam akşam mı yapmalıyım sabah ilk idrarla mı ?
10 tl ye aldın çok uygun geldi şüphelendim kalitesiz mi diye ?Şu an yapsanız cıkar. Hem ilişkinin üzerinden geçmiş hem de bugün gününüzmüş gelmemiş. Direkt test yapın bence
Ben adetime 6 gün varken 5 tlye aldığım testle öğrendim. Yapın siz fotoğraf çekip atın bakayım10 tl ye aldın çok uygun geldi şüphelendim kalitesiz mi diye ?
Lavobaya girdim adet olucam fibi hissediyordum bir kaç gğndğr kahve rengi leke geldi çok üzgünüm şuan ama yapıcam yinedeBen adetime 6 gün varken 5 tlye aldığım testle öğrendim. Yapın siz fotoğraf çekip atın bakayım
Bende adet olacakmısım gibi oluyordu ama olmadım ama benim lekelenmem olmadıLavobaya girdim adet olucam fibi hissediyordum bir kaç gğndğr kahve rengi leke geldi çok üzgünüm şuan ama yapıcam yinede
Gebelik testi ilişkinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra yapılır adet gününüz geçtiyse tabi ki test edin kesin çıkar bence zaten adet olmamak en büyük belirtilerden biriKızlar merhaba 30 mart gecesi(yumurtlama dönemi) korumasız ilişkiye girdim. Kaç gündür gögüslerim şis bir haftadır adet olucam gibi bugün adet günümdü olmadım açık kahve leke geldi sadece bugün test yapıcam akşam mı yapmalıyım sabah ilk idrarla mı ?
Ben öğle saatinde idrardan sonra yapmıştım çıkmıştı fark etmez yaniSabah ilk idrarla yapılması daha iyi diyorlar
Yani bende hiç sabah yapmadım aslında ama burda genelde öyle diyorlar o yüzden kesin olsun diye öyle söyledim :)Ben öğle saatinde idrardan sonra yapmıştım çıkmıştı fark etmez yani
Erken gebelik testiyle benimki çıkmıştıYumurtlma üstünden 7 gün geçti adetimede 6 gün kaldı testde cikarmi acaba
EvetYa ciddenmi![]()