Gebelik testi ne zaman yapılır ?

Ecem1628

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
775
591
23
31
Kızlar merhaba 30 mart gecesi(yumurtlama dönemi) korumasız ilişkiye girdim. Kaç gündür gögüslerim şis bir haftadır adet olucam gibi bugün adet günümdü olmadım açık kahve leke geldi sadece bugün test yapıcam akşam mı yapmalıyım sabah ilk idrarla mı ?

Kızlar merhaba 30 mart gecesi(yumurtlama dönemi) korumasız ilişkiye girdim. Kaç gündür gögüslerim şis bir haftadır adet olucam gibi bugün adet günümdü olmadım açık kahve leke geldi sadece bugün test yapıcam akşam mı yapmalıyım sabah ilk idrarla mı ?
Şu an yapsanız cıkar. Hem ilişkinin üzerinden geçmiş hem de bugün gününüzmüş gelmemiş. Direkt test yapın bence

Gebelik testi ilişkinin üzerinden 15 gün geçtikten sonra yapılır adet gününüz geçtiyse tabi ki test edin kesin çıkar bence zaten adet olmamak en büyük belirtilerden biri

Back
X