Biz de aynı şekilde 4 aydır istiyorduk. Umarım her şey gönlünüzden geçtiği gibi olurAy çok heyecanlandım Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak. 3-4 aydır istiyorduk. Dayanamadım hemen kan vermeye geldim eşime daha söylemedim. Bakalım kan sonucuna göre bu akşam söylerim sanırım. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ama bende takip edicem sonuç ne çıkarsa çıksın çünkü ilk defa böyle bir sonuç gördüm
Evet aynı durumdaymışızBiz de aynı şekilde 4 aydır istiyorduk. Umarım her şey gönlünüzden geçtiği gibi olurHCG düşük çıksa da moralinizi bozmayın, tamamen aynı durumdayız. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur
Canım cok mutlu oluyorum böyle insanların hamilelik haberlerine allah inşallah tez zamanda banada nasip ederAy çok heyecanlandım Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak. 3-4 aydır istiyorduk. Dayanamadım hemen kan vermeye geldim eşime daha söylemedim. Bakalım kan sonucuna göre bu akşam söylerim sanırım. Çok teşekkür ederim cevabınız için. Ama bende takip edicem sonuç ne çıkarsa çıksın çünkü ilk defa böyle bir sonuç gördüm
Maşallah sizinki yüksek bile çıkmış, umarımEvet aynı durumdaymışızamiin inşallah rabbim isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin. Kan testi verdim sonuç çıktı 190.55 çıktı. 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor bakalım takio etmemiz gerekiyor sanırım bu süreçte. Çok heyecanlıyım umarım sizinde benimde kat kat sağlıkla artar
Çok teşekkür ederimCanım cok mutlu oluyorum böyle insanların hamilelik haberlerine allah inşallah tez zamanda banada nasip eder
Çok sağolunMaşallah sizinki yüksek bile çıkmış, umarımHeyecanınızı aynen paylaşıyorum Güzel haberlerinizi bekliyorum
MerhabaMaşallah sizinki yüksek bile çıkmış, umarımHeyecanınızı aynen paylaşıyorum Güzel haberlerinizi bekliyorum
MerhabaMerhababugün test verecektiniz sanırım ne yaptınız merak ettim değer yükselmiştir inşallah
Ayy çook sevindim. Maşallahh.MerhabaBugünki Hcg 118 çıktı. Tam iki katına çıkmış. Doktor takip etmeye gerek yok artık bir hafta sonra gel ultrasonda görelim dedi ama açıkçası pazartesi gidip bir daha Hcg baktırsam mı diye de düşünüyorum Sizde bir gelişme oldu mu?
Bugün test yaptırdım ama farklı bir yerde yaptırdım. İlki tıp merkezi gibi ufak bi yerdi. Bu sefer özel hastanede yaptırdım. Sonuç 154 çıktı 190 olan sonuç 154 e düştü çok moralim bozuldu. Doktor farklı laboratuvar kaynaklı olabilir dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz ili ihtimale de hazırlıklı olucaz dedi şimdi kendimi sakinleştirmek için belkide değerler farklı yansıyordur diyip duruyorum. Bekleyeceğim mecbur dua edin bana daMaşallah sizinki yüksek bile çıkmış, umarımHeyecanınızı aynen paylaşıyorum Güzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırsınızBugün test yaptırdım ama farklı bir yerde yaptırdım. İlki tıp merkezi gibi ufak bi yerdi. Bu sefer özel hastanede yaptırdım. Sonuç 154 çıktı 190 olan sonuç 154 e düştü çok moralim bozuldu. Doktor farklı laboratuvar kaynaklı olabilir dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz ili ihtimale de hazırlıklı olucaz dedi şimdi kendimi sakinleştirmek için belkide değerler farklı yansıyordur diyip duruyorum. Bekleyeceğim mecbur dua edin bana da
Çok sağolunİnşallah güzel haberler alırsınızHer iki şekilde de moralinizi bozmayın lütfen, sizin için en hayırlısı neyse o oluyor inanın. Bu gece sizin için dua edeceğim İnşallah Salı günü gönlünüzden geçen haberi alırsınız, en önemlisi sizin sağlığınız ve mutluluğunuz
Merhabalar, ne yaptınız? Bugün test için gidecektiniz, inşallah dilediğiniz sonuçları almışsınızdırÇok sağolunEvet doğru diyorsunuz. Hep öyle dua ediyorum zaten en hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye. Ne gelecekse en güzeli en hayırlısı gelecek rabbimden. Sadece beklemek zor belirsizlik zormuş. Allah daha uzun sürelerce bunları yaşayanlara yardım etsin gerçekten. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Var gözüküyor hangi marka?Merhaba kızlar. Reglime bir gün kaldı. Bu ay içimde bir his vardı. Hiçbir regl belirtisi de göstermeyince test yapayım dedim. Silik bir çizgi görüyorum sanki. Eşim de gözüküyor dedi. Sizce bu pozitif mi?
Softec erken gebelik testi. Umarım vardır. Bir kimyasal gebelik yaşadım. Silik çizgi görünce bir yandan sevinirken bir yandan da tedirgin oldum.Var gözüküyor hangi marka?
MerhabaMerhabalar, ne yaptınız? Bugün test için gidecektiniz, inşallah dilediğiniz sonuçları almışsınızdır
Evet var gibi görünüyor erken zamanda öğrenmek bir yandan iyi bir yandan da sürekli takip gerektirdiği için baya yorucu olabiliyor. Bende şu an o süreçteyim. İnşallah kanda da sağlıkla hayırlı sonuçlar alırsınız siz deSoftec erken gebelik testi. Umarım vardır. Bir kimyasal gebelik yaşadım. Silik çizgi görünce bir yandan sevinirken bir yandan da tedirgin oldum.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur her şeyEvet var gibi görünüyor erken zamanda öğrenmek bir yandan iyi bir yandan da sürekli takip gerektirdiği için baya yorucu olabiliyor. Bende şu an o süreçteyim. İnşallah kanda da sağlıkla hayırlı sonuçlar alırsınız siz delütfen kan testinizi sürekli aynı yerde verin yoksa benim gibi farklı sonuçlar aldığınızda gereksiz moraliniz bozulabilir
Ay maşallah maşallaaahMerhabaevet bugün gittim şükürler olsun 484 e çıktı değerim Hayırlısı olsun diye hep dua ettim bakalım 2 gün sonra tekrar gideceğim kontrolü bırakmamak adına. Çok şükür bi derin oh çektim sonucu görünce ama perşembe daha netleşir sanırım durum siz ne yaptınız verdiniz mi tekrardan test ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?