Gebelik testi ne zaman yapmalıyım yardımmm ?

Biz de aynı şekilde 4 aydır istiyorduk. Umarım her şey gönlünüzden geçtiği gibi olur HCG düşük çıksa da moralinizi bozmayın, tamamen aynı durumdayız. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur

Evet aynı durumdaymışız amiin inşallah rabbim isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin. Kan testi verdim sonuç çıktı 190.55 çıktı. 2 gün sonra tekrar gel dedi doktor bakalım takio etmemiz gerekiyor sanırım bu süreçte. Çok heyecanlıyım umarım sizinde benimde kat kat sağlıkla artar

Canım cok mutlu oluyorum böyle insanların hamilelik haberlerine allah inşallah tez zamanda banada nasip eder

Maşallah sizinki yüksek bile çıkmış, umarım Heyecanınızı aynen paylaşıyorum Güzel haberlerinizi bekliyorum

Merhaba bugün test verecektiniz sanırım ne yaptınız merak ettim değer yükselmiştir inşallah
Merhaba Bugünki Hcg 118 çıktı. Tam iki katına çıkmış. Doktor takip etmeye gerek yok artık bir hafta sonra gel ultrasonda görelim dedi ama açıkçası pazartesi gidip bir daha Hcg baktırsam mı diye de düşünüyorum Sizde bir gelişme oldu mu?

Ayy çook sevindim. Maşallahh. İnşallah sağlıkla kat kat artar. Bende yarın gidicem bakalım ne çıkacak umarım artmıştır iki katına benimde bakalım ne diyecek doktor heyecandan uyuyamıyorum da

Maşallah sizinki yüksek bile çıkmış, umarım Heyecanınızı aynen paylaşıyorum Güzel haberlerinizi bekliyorum
Bugün test yaptırdım ama farklı bir yerde yaptırdım. İlki tıp merkezi gibi ufak bi yerdi. Bu sefer özel hastanede yaptırdım. Sonuç 154 çıktı 190 olan sonuç 154 e düştü çok moralim bozuldu. Doktor farklı laboratuvar kaynaklı olabilir dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz ili ihtimale de hazırlıklı olucaz dedi şimdi kendimi sakinleştirmek için belkide değerler farklı yansıyordur diyip duruyorum. Bekleyeceğim mecbur dua edin bana da

İnşallah güzel haberler alırsınız Her iki şekilde de moralinizi bozmayın lütfen, sizin için en hayırlısı neyse o oluyor inanın. Bu gece sizin için dua edeceğim İnşallah Salı günü gönlünüzden geçen haberi alırsınız, en önemlisi sizin sağlığınız ve mutluluğunuz

Çok sağolun Evet doğru diyorsunuz. Hep öyle dua ediyorum zaten en hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye. Ne gelecekse en güzeli en hayırlısı gelecek rabbimden. Sadece beklemek zor belirsizlik zormuş. Allah daha uzun sürelerce bunları yaşayanlara yardım etsin gerçekten. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Merhabalar, ne yaptınız? Bugün test için gidecektiniz, inşallah dilediğiniz sonuçları almışsınızdır

Merhaba kızlar. Reglime bir gün kaldı. Bu ay içimde bir his vardı. Hiçbir regl belirtisi de göstermeyince test yapayım dedim. Silik bir çizgi görüyorum sanki. Eşim de gözüküyor dedi. Sizce bu pozitif mi?

Eklentiler

• IMG_0068.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0069.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba kızlar. Reglime bir gün kaldı. Bu ay içimde bir his vardı. Hiçbir regl belirtisi de göstermeyince test yapayım dedim. Silik bir çizgi görüyorum sanki. Eşim de gözüküyor dedi. Sizce bu pozitif mi?
Var gözüküyor hangi marka?

Merhabalar, ne yaptınız? Bugün test için gidecektiniz, inşallah dilediğiniz sonuçları almışsınızdır
Merhaba evet bugün gittim şükürler olsun 484 e çıktı değerim Hayırlısı olsun diye hep dua ettim bakalım 2 gün sonra tekrar gideceğim kontrolü bırakmamak adına. Çok şükür bi derin oh çektim sonucu görünce ama perşembe daha netleşir sanırım durum siz ne yaptınız verdiniz mi tekrardan test ?

Softec erken gebelik testi. Umarım vardır. Bir kimyasal gebelik yaşadım. Silik çizgi görünce bir yandan sevinirken bir yandan da tedirgin oldum.
Evet var gibi görünüyor erken zamanda öğrenmek bir yandan iyi bir yandan da sürekli takip gerektirdiği için baya yorucu olabiliyor. Bende şu an o süreçteyim. İnşallah kanda da sağlıkla hayırlı sonuçlar alırsınız siz de lütfen kan testinizi sürekli aynı yerde verin yoksa benim gibi farklı sonuçlar aldığınızda gereksiz moraliniz bozulabilir

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey

Ay maşallah maşallaaah Çok sevindim 2 katından da fazla yükselmiş. Ben de yarın tekrar gideyim diyorum, benimki dün 245 çıktı (118 çıkmıştı). İnşallah ikimizin de bebekleri için her şey yolunda devam eder, sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…