- 3 Ağustos 2022
- 37
- 15
- 8
- 32
- Konu Sahibi kardelen555
-
Erken gebelik testlerinden alip yapabilirsin suan canim ama yinede sonuca guvenme regl donemini bekle derim yada kan ver en garantisi30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen günden 14 gün sonra kesin adet olunuyor mu
Çok teşekkür ederim o zaman ben biraz daha bekleyimErken gebelik testlerinden alip yapabilirsin suan canim ama yinede sonuca guvenme regl donemini bekle derim yada kan ver en garantisi
Yani en guzeli canımÇok teşekkür ederim o zaman ben biraz daha bekleyim
14 gün sonra kesin adet oluncak diye bı şey yok da. Ama eğer döllenmişse bence şuan erken gebelik testinde görülür30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen günden 14 gün sonra kesin adet olunuyor mu
Her ay yumurtlama değişe bilir. Kesin yumurtlama zamanini biliyorsan onceki adet gunune gore degil yumurtlama gunune gore yeni adet tarihin belirlenir. Ustunden 15 gun geçmiş. Az da olsa çika bilir. Bence test icin uygun bir gun30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen günden 14 gün sonra kesin adet olunuyor mu
Teşekkür ederim yorumunuz için içimden bi ses yap bi test diyor ama işte negatif görmekte artık çok üzüyorHer ay yumurtlama değişe bilir. Kesin yumurtlama zamanini biliyorsan onceki adet gunune gore degil yumurtlama gunune gore yeni adet tarihin belirlenir. Ustunden 15 gun geçmiş. Az da olsa çika bilir. Bence test icin uygun bir gun
Kesin yumurtlama olan tarihinden tam 14 gun sonda adet olunur. Eger adet gelmediyse kan testi yapin. Buyuk ihtimal hamilelik var30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen günden 14 gün sonra kesin adet olunuyor mu
Negatifiyle pozitifiyle hayat devam ediyor. Korkmayin. Her ay yeni umuttur. Adet de olmamişsiniz aslinda umut var. Hayirlisi. Guzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim yorumunuz için içimden bi ses yap bi test diyor ama işte negatif görmekte artık çok üzüyor
İnşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederimKesin yumurtlama olan tarihinden tam 14 gun sonda adet olunur. Eger adet gelmediyse kan testi yapin. Buyuk ihtimal hamilelik var
Çok haklısınız teşekkür ederim inşallah güzel haberler paylaşabilirim çok istiyorum ilk bebeğimi kaybettiğimde çevremdeki yorumlar yüzünden kendimi çok zor topladım şimdi yine neden yok soruları artık çok üzüyor inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinNegatifiyle pozitifiyle hayat devam ediyor. Korkmayin. Her ay yeni umuttur. Adet de olmamişsiniz aslinda umut var. Hayirlisi. Guzel haberlerini bekliyoruz
Rica ederim. İnsallah guzel haberlerinizi bekliyorum. Ben hissettim biraz da30 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Gün ovulasyon testinde pik oldu şuan tam 15 gün geçti üzerinden 28.gün sizce beklenen adet tarihini mi beklemeliyim yoksa 15 gün olduğu için test mi yapmalıyım ilk bebeğimi maalesef kalbi durduğu için kaybettim 2 ay denedim ama maalesef olmadı ovulayon testinden pik görünen gün
İnşallah dediğiniz gibidir çok teşekkür ederim
İnşallah test yapınca sonucu paylaşacağım inşallah dediğiniz gibidir banaumut oldu sözlerinizRica ederim. İnsallah guzel haberlerinizi bekliyorum. Ben hissettim biraz da
İnşallah sizde güzel haberler alırsınızRica ederim. İnsallah guzel haberlerinizi bekliyorum. Ben hissettim biraz da
Mantikli olani soylemeye calistim. İnsallah da dogrudur hamilesinizdirİnşallah test yapınca sonucu paylaşacağım inşallah dediğiniz gibidir banaumut oldu sözleriniz
Test yaptım maalesef negatifMantikli olani soylemeye calistim. İnsallah da dogrudur hamilesinizdir
Kan testi mi?Test yaptım maalesef negatifBu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?