Gebelik testi negatif çıkıpta hamile olan varmı

Canım benim hiç üzülme allahtan Umut kesilmez, dua et. Bende senin gibi oldum defalarca, hiç olmayan belirtiler oldu ama psikolojikmiş demeli dedim çünkü her seferinde adet oldum. 1 yıldır istiyoruz. En son doktora gittik eşimde sperm düşüklüğü vardı hemde aşırı düşük, umudum tamamen kesilmişti, tedavi olmadan olmaz diyordum, ve dün adetim 8 gün geçti ama içimde en ufak bir his bile yoktu şüphe bile etmedim, içimden geldi bir an evde test vardı yaptım ve pozitif sonra inanmayıp 3 kez yaptım. Çok belirgin şekilde pozitif çoktı şimdi hastanedeyim bakalım kan tahlili verdim sonuç bekliyorum. Hayırlı zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Merhaba yorumları okuyordum size denk geldim yazınıza eşinizde sperm düşüklüğü varmış düzenli kullandığınız herhangi bir şey varmıydı acaba ? Bitkisel veya belli yediği şeyler veyatta kilolumudur eşiniz veya siz? Çoğunlukla doktorlar buna bağlıyor o yüzden merakım 🙏🏼

Merhaba yorumları okuyordum size denk geldim yazınıza eşinizde sperm düşüklüğü varmış düzenli kullandığınız herhangi bir şey varmıydı acaba ? Bitkisel veya belli yediği şeyler veyatta kilolumudur eşiniz veya siz? Çoğunlukla doktorlar buna bağlıyor o yüzden merakım 🙏🏼
Hayır hiç bişey kullanmadık daha yeni öğrendik zaten sonucu aldığımızda hamileymişim zaten, ve ikimizde zayıfız bu arada

Hayır hiç bişey kullanmadık daha yeni öğrendik zaten sonucu aldığımızda hamileymişim zaten, ve ikimizde zayıfız bu arada
Hayirli olsun tekrar sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏼 zayıf olmanız avantaj zaten bu durumda :)

Valla canı ben çatlatma iğnesi kullandım 18 günüm tüm belirlerim vardı bugün test yaptım negatif karnım ağrıyor regl olacağım galiba yada oluyorumdur kahve rengi akıntı var 😏normal de araştırdığım da gebelik oluşmamışsa 10,14. Günlerde regl olunuyor ben 18 gün çok umutluydum kısmet
Progestan kullandınız mı ?

Bende aynıyım 4 gün geçti. Vucudum bir garip tam olcak gibi oluyorum olmuyorum kaç gündür böyle 0 agrı birden sonra giriyor tamam artık kesin oluyorum diyorum kesiliyor tekrar. Nrmal akıntı geliyor. Midem ara ara bulanıyo basım dönüyo agrıyo garip şeyler var ama testler negatif cıkıyor. Beklemedeyim bakalım :))

Back
X