Görunmuyor resimKızlar negatif gibi ama bir bakar mısınız?
#gebelik #gebeliktesti
Bi sonraki açtığım konuya bakar mısınız lütfen? Burdan sildim deGörunmuyor resim
Bir sonraki açtığım konuya bakar mısınız lütfen ? Burdan sildim deHani resim hevesle açtım sayfayı ve bomboşbekliyoruz canım
Bir sonraki açtığım konuya bakar musınız lütfen ? Burdan sildim deFOto yok tatlım
Canım bende gebelik beklediğim için biraz paranoyaklaşmış olabilirim bilemiyorum ama sanki artı çizgisini görüyorum. Sabah idrarıyla yapmadıysan yarın ilk idrarla tekrar yap benceEkledim
İlk idrarımdı bu canım. Daha önce defalarca yaptım ve onlar net bir çizgi halindeydi. Bunda çok çok hafif bir çizgi olunca bi sorayım dedim amaCanım bende gebelik beklediğim için biraz paranoyaklaşmış olabilirim bilemiyorum ama sanki artı çizgisini görüyorum. Sabah idrarıyla yapmadıysan yarın ilk idrarla tekrar yap bence
Bat ne zaman tatlım? Daha çok yeniyse döllenme silik çıksbilir. Ben görür gibiyim inşallah kafayı yememişimdir de seni de ümitlendirmemİlk idrarımdı bu canım. Daha önce defalarca yaptım ve onlar net bir çizgi halindeydi. Bunda çok çok hafif bir çizgi olunca bi sorayım dedim ama
Evet artı olmalıSoldaki artı işareti mi olması gerekiyor sanki gölge var gibi ama emin olamadım
Hadi insAllahEvet artı olmalı
Yani aslında şöyle oldu. Son adet tarihim 27 ekim. Yani daha hastalanmama nerden baksak 8-10 gün var ama 2 haftadır ne yesem midem bulanıyor. Normalde olan bsey değil. Ve 3 haftadır başım acayip döndü. 3-4 kere. Bu da daha önce olan bsey değil. Üstüne görme denen bsey var ya. Belki öyledir diye yapmıştım da. Bilmiyorum ümitlenmeli miyim ?Bat ne zaman tatlım? Daha çok yeniyse döllenme silik çıksbilir. Ben görür gibiyim inşallah kafayı yememişimdir de seni de ümitlendirmem
Yani aslında şöyle oldu. Son adet tarihim 27 ekim. Yani daha hastalanmama nerden baksak 8-10 gün var ama 2 haftadır ne yesem midem bulanıyor. Normalde olan bsey değil. Ve 3 haftadır başım acayip döndü. 3-4 kere. Bu da daha önce olan bsey değil. Üstüne görme denen bsey var ya. Belki öyledir diye yapmıştım da. Bilmiyorum ümitlenmeli miyim ?Hadi insAllahbat ne zmn henüz yeni belki de ondan tam belli değil
Hmmm üstüne görme olsa daha net olurdu bence canım diğer belirtilerin de bence psikolojik olabilir insAllah gebesindrYani aslında şöyle oldu. Son adet tarihim 27 ekim. Yani daha hastalanmama nerden baksak 8-10 gün var ama 2 haftadır ne yesem midem bulanıyor. Normalde olan bsey değil. Ve 3 haftadır başım acayip döndü. 3-4 kere. Bu da daha önce olan bsey değil. Üstüne görme denen bsey var ya. Belki öyledir diye yapmıştım da. Bilmiyorum ümitlenmeli miyim ?
Allahtan ümit kesilmez, hayırlısıysa ol der olur. Ümidi asla kaybetme. Ama bat a kadar beklemekte fayda var. Yanılmanı istemem. Hayal kırıklığı çok zor.Yani aslında şöyle oldu. Son adet tarihim 27 ekim. Yani daha hastalanmama nerden baksak 8-10 gün var ama 2 haftadır ne yesem midem bulanıyor. Normalde olan bsey değil. Ve 3 haftadır başım acayip döndü. 3-4 kere. Bu da daha önce olan bsey değil. Üstüne görme denen bsey var ya. Belki öyledir diye yapmıştım da. Bilmiyorum ümitlenmeli miyim ?
Valla bu ay hiç takmadım gebeliği. Özellikle uğraşmadım da ama bilmiyorum. Hayırlısı inşallahHmmm üstüne görme olsa daha net olurdu bence canım diğer belirtilerin de bence psikolojik olabilir insAllah gebesindr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?