Gebelik testi önce negatif sonra pozitif çikar mi

misyo

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
17
2
6
23
Kızlar merhabalar lutfen yargilamayin bizimde hayallerimiz var
Adetlerim duzenli gidiyordu sadece gecen ay 2 adet arasi 35 gun surdu gecen ay 7 temmuzda adet oldum ve suan hala olmadim bi uygulama gosteriyor bana tahmini adet gununu o tahmine gore 10 agustosta adet olmam lazimdi ama olmadim 7.gun bugun uygulamaya gore adet gecikmesinin 3.gunu kan verdim 1.2 cikti sadece gogus hassasiyetim uyku falan belirti sayiliyorsa onlar var sonra yukselir mi daha once boyle bisey yasadiniz mi 2.5 yildir cocuk istiyorum ama olmuyor etmedigim dua kalmadi eger bu mesaji sizde goruyosaniz benim icin dua eder misiniz belki sizin dualariniz tutar vakit ayiridginiz icin teşekkürler

Umarım beklediğiniz haberi alırsınız ancak belirtmeliyim ki 2.5 yıl gebelik denemek için uzun bir zaman. gerekli tahlilleri yaptırdınız mı? hormon tahlili, smear testi, kan tahlilleri, son olarak rahim filmi, eşiniz için spermiyogram testi? bunlara bakıldı mı?

Amin tesekkür ederim insallahgeçen sene gittim butun tahlilleri yaptik rahim filmi haric doktor bende hicbir sorun olmadigini soyledi o zamanlar bu ay deneyin olmazsa esinize bakalim dedi ama 1 yil oldu esimi ikna edemiyorum ben hep bir umutla bekliyorum ama o baktirmadigi icin bi eksiklik oldugunu dusunuyorum nasil ikna edebilecegimi bilmiyorum

çocuk sahibi olmayı istemek sizin en doğal hakkınız. eşiniz kendi adına değil sizin adınıza da düşünmeli ama sanırım gelecek sonuçlardan da korkuyor olmalı. erkeklerde nedense üreme bozukluğu var ise erkekliğinden bir şey götürüyormuş gibi bir algı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…