Gebelik testi, PCOS hastası

Gulsah Ucar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
28
9
1
30
Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle yaklaşık 3 ay önce PCOS tanısı konuldu. Hormon testi yapıldı yumurtlalıkların hareketli ve aktif rezervi de iyi 1 yıl daha korunmasız ilişki dene olmazsa tekrar kontrol edelim ya da tüp bebek tedavisi yapalım denildi. Reglim 1 senedir düzensizdi 3 aydır bir nebze düzeldi bu ay olamayınca ve bir takım belirtiler üzerine erken gebelik testi ve kaset test yaptım. Sonuçlar hakkında anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Erken gebelik testi markası Miratech
Kaset test Artı-Med

Son düzenleme:
Fotoğrafları iletin ama alabiliyorsanız awox , predictor ya da laboquick öneririm. diğer markalarda yalancı pozitiflik verebiliyormuş bu forumda defalarca okudum ancak sizin iki testte pozitif görünüyor daha yeni silik çıkmış

Fotoğrafları iletin ama alabiliyorsanız awox , predictor ya da laboquick öneririm. diğer markalarda yalancı pozitiflik verebiliyormuş bu forumda defalarca okudum ancak sizin iki testte pozitif görünüyor daha yeni silik 5

5 tane eczane gezdim bulamadım dediğiniz gibi hata payı olan markalar ama yine de bir akıl danışayım dedim. Teşekkür ederim yine de

Fotoğrafları iletin ama alabiliyorsanız awox , predictor ya da laboquick öneririm. diğer markalarda yalancı pozitiflik verebiliyormuş bu forumda defalarca okudum

5 tane eczane gezdim bulamadım dediğiniz gibi hata payı olan markalar ama yine de bir akıl danışayım dedim. Teşekkür ederim yine de
eğer regliniz geciktiyse kan tahlili en doğru sonucu verir ama adetinize daha varsa internetten de sipariş verebilirsiniz uygun oluyor

Önceden miratech kullanıyordum hic böyle bisey le karşılaşmadım kuruma cizgisi bile gormedim 8 9 ay önce kullandim tabi belli olmaz ama büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz ki insallah öyledir

Önceden miratech kullanıyordum hic böyle bisey le karşılaşmadım kuruma cizgisi bile gormedim 8 9 ay önce kullandim tabi belli olmaz ama büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz ki insallah öyledir
Ne diyeyim valla inşallah, PCOS tanısından sonra çok etkilendim olmaz diye çok üzüldüm ama ne geliyorsa Rabbim den. Herkesin hakkında hayırlısı ne diyelim

Ne diyeyim valla inşallah, PCOS tanısından sonra çok etkilendim olmaz diye çok üzüldüm ama ne geliyorsa Rabbim den. Herkesin hakkında hayırlısı ne diyelim
Canım 2 senelik evliyim hemen hemen kac kere klomen femara gonal-f tedavisi gördüm hic olmadi pcos var bende de ama ikizimde ilk tedaviyle oldu Rabbim in bileceği is tabiki Rabbim ol der ve olur yeterki bu acıyla sınamasın kimseyi

Bende pcosum hemde ağır biçimde diyabete bile kaldım onun yüzünden ama doğal yolla gebe kaldım bende teste göre var ama en kesin sonuç kan

Bende pcosum hemde ağır biçimde diyabete bile kaldım onun yüzünden ama doğal yolla gebe kaldım bende teste göre var ama en kesin sonuç kan
Haklısınız, aslında öyle bir şey varsa herkese sürpriz olsun istiyorum testi de gizli yaptım eşim evde kaçabilirsem evden vereceğim bir kan bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

Sonucunuz nedir bende adet günümde miratech le hamile olduğumu öğrendim ve oncelerindede alıyordum hiç çift çizgi gormedim kurumada görmedim

Sonuç pozitif çıktı şükür, 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi doktorumuz
Hayırlı olsun bişey danışmak istiyorum sizlere 7 ocak 28 mart adet günlerim pcosum 7 mayısta 3 gün kahverengi aktı ağrısız bir şekilde ve hala adet olmadım 84 gün geçti 21 haziranda hamilelik testi negatif gördüm ama ilk idrarla değil diye hatırlıyorum

İnanın hiç anladığım bir durum değil, pcos tanısını mayıs ayında almıştım ama maksimum gecikmelerim 45 gün oluyordu öncesinde 28 günde bir düzenli günü gününde oluyordu. Ben testin ikisini de ilk idrar ile yaptım testin birinde çizgi aşırı belli değildi ama şöyle söyleyeyim daha evvel de artimed marka testte çok silik çift çizgi çıktı rahat bi 5 i vardır öyle söyleyeyim o yüzden yine yanıltmaca diye düşündüm ama hem beta hcg hem de pozitiflik negatiflik için kan aldırdım öyle öğrendim sonucu

Gözünüz aydın ben de de pkos var. Kilonuz fazla mıydı acaba? Bir de doğal yolla mı olmuş oldu gebeliğiniz?
Çok teşekkür ederim evet şu an 97 kg'ım. Doktora gittiğimde yumurtalık rezervlerin iyi yumurtlalıklar aktif 1 sene daha korunmasız ilişki deneyelim olmazsa son çare tüp bebek demişti. Doğal yolla nasip etti Rabbim şükürler olsun gönülden isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın ben de de pkos var. Kilonuz fazla mıydı acaba? Bir de doğal yolla mı olmuş oldu gebeliğiniz?
Bana da pkos var diyorlar ama ne kilom var ne kıllanmam var ne adet düzensizliğim var.ama ultrasonda o zincir gibi tipik görüntü çıkıyor.başka da belirti yok.oluyor mu böyle de?

Bana da pkos var diyorlar ama ne kilom var ne kıllanmam var ne adet düzensizliğim var.ama ultrasonda o zincir gibi tipik görüntü çıkıyor.başka da belirti yok.oluyor mu böyle de?
Bende son zamanlarda arttı kıllanma ve adet düzensizliği. Öncesinde bende de yoktu herhangi bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…