- 8 Aralık 2024
- 28
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Gulsah Ucar
-
Fotoğrafları iletin ama alabiliyorsanız awox , predictor ya da laboquick öneririm. diğer markalarda yalancı pozitiflik verebiliyormuş bu forumda defalarca okudum ancak sizin iki testte pozitif görünüyor daha yeni silik 5
5 tane eczane gezdim bulamadım dediğiniz gibi hata payı olan markalar ama yine de bir akıl danışayım dedim. Teşekkür ederim yine deFotoğrafları iletin ama alabiliyorsanız awox , predictor ya da laboquick öneririm. diğer markalarda yalancı pozitiflik verebiliyormuş bu forumda defalarca okudum ancak sizin iki testte pozitif görünüyor daha yeni silik çıkmış
Fotoğrafları iletin ama alabiliyorsanız awox , predictor ya da laboquick öneririm. diğer markalarda yalancı pozitiflik verebiliyormuş bu forumda defalarca okudum
eğer regliniz geciktiyse kan tahlili en doğru sonucu verir ama adetinize daha varsa internetten de sipariş verebilirsiniz uygun oluyor5 tane eczane gezdim bulamadım dediğiniz gibi hata payı olan markalar ama yine de bir akıl danışayım dedim. Teşekkür ederim yine de
Öyle yapacağım artık tekrar teşekkür ederimeğer regliniz geciktiyse kan tahlili en doğru sonucu verir ama adetinize daha varsa internetten de sipariş verebilirsiniz uygun oluyor
Ne diyeyim valla inşallah, PCOS tanısından sonra çok etkilendim olmaz diye çok üzüldüm ama ne geliyorsa Rabbim den. Herkesin hakkında hayırlısı ne diyelimÖnceden miratech kullanıyordum hic böyle bisey le karşılaşmadım kuruma cizgisi bile gormedim 8 9 ay önce kullandim tabi belli olmaz ama büyük ihtimalle hamile olabilirsiniz ki insallah öyledir
Canım 2 senelik evliyim hemen hemen kac kere klomen femara gonal-f tedavisi gördüm hic olmadi pcos var bende de ama ikizimde ilk tedaviyle oldu Rabbim in bileceği is tabiki Rabbim ol der ve olur yeterki bu acıyla sınamasın kimseyiNe diyeyim valla inşallah, PCOS tanısından sonra çok etkilendim olmaz diye çok üzüldüm ama ne geliyorsa Rabbim den. Herkesin hakkında hayırlısı ne diyelim
Aynen öylee sağolum tekrardan Allah razı olsunCanım 2 senelik evliyim hemen hemen kac kere klomen femara gonal-f tedavisi gördüm hic olmadi pcos var bende de ama ikizimde ilk tedaviyle oldu Rabbim in bileceği is tabiki Rabbim ol der ve olur yeterki bu acıyla sınamasın kimseyi
Bende pcosum hemde ağır biçimde diyabete bile kaldım onun yüzünden ama doğal yolla gebe kaldım bende teste göre var ama en kesin sonuç kanNe diyeyim valla inşallah, PCOS tanısından sonra çok etkilendim olmaz diye çok üzüldüm ama ne geliyorsa Rabbim den. Herkesin hakkında hayırlısı ne diyelim
Haklısınız, aslında öyle bir şey varsa herkese sürpriz olsun istiyorum testi de gizli yaptım eşim evde kaçabilirsem evden vereceğim bir kan bakalımBende pcosum hemde ağır biçimde diyabete bile kaldım onun yüzünden ama doğal yolla gebe kaldım bende teste göre var ama en kesin sonuç kan
Sonucunuz nedir bende adet günümde miratech le hamile olduğumu öğrendim ve oncelerindede alıyordum hiç çift çizgi gormedim kurumada görmedimArkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle yaklaşık 3 ay önce PCOS tanısı konuldu. Hormon testi yapıldı yumurtlalıkların hareketli ve aktif rezervi de iyi 1 yıl daha korunmasız ilişki dene olmazsa tekrar kontrol edelim ya da tüp bebek tedavisi yapalım denildi. Reglim 1 senedir düzensizdi 3 aydır bir nebze düzeldi bu ay olamayınca ve bir takım belirtiler üzerine erken gebelik testi ve kaset test yaptım. Sonuçlar hakkında anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
Erken gebelik testi markası Miratech
Kaset test Artı-Med
Sonuç pozitif çıktı şükür, 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi doktorumuzSonucunuz nedir bende adet günümde miratech le hamile olduğumu öğrendim ve oncelerindede alıyordum hiç çift çizgi gormedim kurumada görmedim
Hayırlı olsun bişey danışmak istiyorum sizlere 7 ocak 28 mart adet günlerim pcosum 7 mayısta 3 gün kahverengi aktı ağrısız bir şekilde ve hala adet olmadım 84 gün geçti 21 haziranda hamilelik testi negatif gördüm ama ilk idrarla değil diye hatırlıyorumSonuç pozitif çıktı şükür, 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi doktorumuz
İnanın hiç anladığım bir durum değil, pcos tanısını mayıs ayında almıştım ama maksimum gecikmelerim 45 gün oluyordu öncesinde 28 günde bir düzenli günü gününde oluyordu. Ben testin ikisini de ilk idrar ile yaptım testin birinde çizgi aşırı belli değildi ama şöyle söyleyeyim daha evvel de artimed marka testte çok silik çift çizgi çıktı rahat bi 5 i vardır öyle söyleyeyim o yüzden yine yanıltmaca diye düşündüm ama hem beta hcg hem de pozitiflik negatiflik için kan aldırdım öyle öğrendim sonucuHayırlı olsun bişey danışmak istiyorum sizlere 7 ocak 28 mart adet günlerim pcosum 7 mayısta 3 gün kahverengi aktı ağrısız bir şekilde ve hala adet olmadım 84 gün geçti 21 haziranda hamilelik testi negatif gördüm ama ilk idrarla değil diye hatırlıyorum
Gözünüz aydınSonuç pozitif çıktı şükür, 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi doktorumuz
Çok teşekkür ederim evet şu an 97 kg'ım. Doktora gittiğimde yumurtalık rezervlerin iyi yumurtlalıklar aktif 1 sene daha korunmasız ilişki deneyelim olmazsa son çare tüp bebek demişti. Doğal yolla nasip etti Rabbim şükürler olsun gönülden isteyen herkese de nasip etsin inşallahGözünüz aydınben de de pkos var. Kilonuz fazla mıydı acaba? Bir de doğal yolla mı olmuş oldu gebeliğiniz?
Bana da pkos var diyorlar ama ne kilom var ne kıllanmam var ne adet düzensizliğim var.ama ultrasonda o zincir gibi tipik görüntü çıkıyor.başka da belirti yok.oluyor mu böyle de?Gözünüz aydınben de de pkos var. Kilonuz fazla mıydı acaba? Bir de doğal yolla mı olmuş oldu gebeliğiniz?
Bende son zamanlarda arttı kıllanma ve adet düzensizliği. Öncesinde bende de yoktu herhangi bir belirtiBana da pkos var diyorlar ama ne kilom var ne kıllanmam var ne adet düzensizliğim var.ama ultrasonda o zincir gibi tipik görüntü çıkıyor.başka da belirti yok.oluyor mu böyle de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?