Gebelik testi pozitif ama Kan testi nefatif

Matmazelinbiri

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
60
12
18
32
Kızlar ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu 3 aylıktı ve aldılar. 2 haftadır miğde yanması, sürekli lavaboya çıkma, vücut ısısı artışı falan kendimi yorgun hissetme, bel ağrısı çekiyodum, erken gebelik testi alıp yaptım 1 çizgisi belirgin diğeri silik çıktı, hamileyim dedim kendi kendime çünkü önceki gebeliğimde de biri silik çıkmıştı, sonra betaHCG 43 çıkmıştı. Dün yine doktora gittim Beta HCG baktırayım garanti olsun testle kalmayayım dedim ama maalesf 1,20 çıktı gebelik yok dedi 😔 eve gelirken bidaha test yaptım yine bir çizgisi silik çıktı ben anlamadım böyle gebelik yaşayan oldu mu aranızda lütfen aydınlatın beni. BetaHCG döllenmeden nekadar süre sonra belli oluyor ? Ben hamile miyim değil miyim şaştım kaldım🤷🏼‍♀️ Adetime de 3 gün var daha

Eklentiler

• 5B3D7017-E3FA-479D-BA0C-227F48746EA7.webp
    5B3D7017-E3FA-479D-BA0C-227F48746EA7.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 86
Geç döllenme de olabilir. Ovulasyon takibi yaomadıysanız belki gec döllenmedir. 10 gün sonra kanda yükseliyor diye biliyorum genelde. Regl gecikirse tekrar kan verin bu testlerle kafanız karışmasın. 🤗

Şimdi ilk ihtimal kimyasal olmuştur adetle atamadiginiz icin henuz testlerjniz pozitif cikmistir
Ikincisi kan testinde yanlislik olabilir.
Bir daha verin kan olmassa bu seferde negatifae yoktur
Gecmis olsun.

Geç döllenme de olabilir. Ovulasyon takibi yaomadıysanız belki gec döllenmedir. 10 gün sonra kanda yükseliyor diye biliyorum genelde. Regl gecikirse tekrar kan verin bu testlerle kafanız karışmasın. 🤗
27’sinde regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Buqün ayın 29’u oldu. Bugün de regl olmazsam pazartesi gidip yeniden kan testi vericem . İnşallah bu defa gebeyimdir de hayırlısıyla,sağlıkla kucağıma alabilirim🤲🏻

Şimdi ilk ihtimal kimyasal olmuştur adetle atamadiginiz icin henuz testlerjniz pozitif cikmistir
Ikincisi kan testinde yanlislik olabilir.
Bir daha verin kan olmassa bu seferde negatifae yoktur
Gecmis olsun.
Henüz adet olmadım üzerinden 2 gün geçti beklemedeyim. Umarım sağlıklı bir gebelik olur🤲🏻 Haftasonu Adet olmazsam Pazartesi günü gidip birdaha kan vereceğim. Teşekkür ederim bu arada 😊

• Beğen
Reactions: H M
Henüz adet olmadım üzerinden 2 gün geçti beklemedeyim. Umarım sağlıklı bir gebelik olur🤲🏻 Haftasonu Adet olmazsam Pazartesi günü gidip birdaha kan vereceğim. Teşekkür ederim bu arada 😊
Bende aynı şeyi yaşıyorum bu ay ya. İnşallah beta da çıkar bu sefer canım inşallah ikimizin de

Back
X