- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Cuma/ ctesi / en alttaki bugün testim
Hayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebeliktirCuma/ ctesi / en alttaki bugün testim
Canim tahmini 100 lu birseydir belki daha fazla:)Cuma/ ctesi / en alttaki bugün testim
Kuzum salı gunu gideceğim kana doktor beklenen adet tarihim pzt, sali gel bakalim dedi. İki aşılama olumsuz oldu, gecen ay kimyasal ve bu ay ki gebelik hiçbir tedavi yapmadim nasip olduÇok güzel canım kan ver sanırım hamilesin ..hatta ben seni aşılamadan hatırlıyorum inşallah bu kez nasip olu4 sana
MaşallahHayırlı olsun insaAllah sağlıklı bir gebeliktirbenin en alttakiyle aynıydı aynı gün kan verdim 1063 dü
Ne guzel 5 binler benim icin hayal, 14. Gun yumurtlamanın bugun, yeni gibi evet. Teşekkür ederimİki çizginin koyuluguda ayniydi benim, 5 bin kusurlarda öğrendim sizin biraz yeni gibi duruyor hayırlı Olsun..
Gecen ay erken gebelik testi ile öğrenmiştim baya kırmızıydı çizgi, bu sefer normal kaset test hala silik çıkıyor. Ondan bi sorayim dedim teşekkür ederim kuzumCanim tahmini 100 lu birseydir belki daha fazla:)
Gözünüz aydınKuzum salı gunu gideceğim kana doktor beklenen adet tarihim pzt, sali gel bakalim dedi. İki aşılama olumsuz oldu, gecen ay kimyasal ve bu ay ki gebelik hiçbir tedavi yapmadim nasip oldu
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz saglikla devam etsinGecen ay erken gebelik testi ile öğrenmiştim baya kırmızıydı çizgi, bu sefer normal kaset test hala silik çıkıyor. Ondan bi sorayim dedim teşekkür ederim kuzum
Gözünüz aydınSadece ovülasyon günlerinizi mi değerlendirdiniz.Takviye birşey kullandınız mı
İnşallah teşekkür ederim canım benimInsallah guzel haberlerini bekliyoruz saglikla devam etsin
İnan çok sevindim şükürler olsun Rabbimize .Kuzum salı gunu gideceğim kana doktor beklenen adet tarihim pzt, sali gel bakalim dedi. İki aşılama olumsuz oldu, gecen ay kimyasal ve bu ay ki gebelik hiçbir tedavi yapmadim nasip oldu
Hatirlamaz olur muyum biliyorum seni tabikiİnan çok sevindim şükürler olsun Rabbimize .Allah'ın izni ile gör bak çok güzel sonuç çıkacak ve nasip olacak bukez nasip olacak emeklerini çok iyi hatırlıyorum ben ismimi değiştim belki hatirlamazsin rya3592 idi :) aşılama benim nasip olmuştu , bak şükürler olsun ki gecikmeden güzel haber nasip oldu sana
Çok şükür güzel kuzum çokHatirlamaz olur muyum biliyorum seni tabikiinşallah nasip olur ne diyeyim, beklemekten baska care yok
Senin nasil gidiyor peki, son durumlar ne
MaşallahÇok şükür güzel kuzum çok5.ayin içindeyiz , kızım olacak inşallah kuzum . Darısı başına en güzel şekilde olsun
Amin canım , inşallahMaşallahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim amin kuzum
İnsaAllah sağlıklı gebeliktir sağlıkla ilerler insaAllahMaşallahkuzum 11 temmuz yumurtlamayi gördüm, ben daha düşük bekliyorum ama saliya kadar nolur bilmem. Hala silik çünkü kaset testlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?